Parkettilattia Vaahtera 3-sauvainen Yu Shan 14mm Barlinek

Click-järjestelmä 5Gc, Lakattu, 3,18m2/pkt
Tuotenumero: 650531
Paino: 26.1
Hienostunut, vaalea ja lämmin vaahteraparketti. Lattian pinnassa on kestävä lakka ja se sopii talon kaikkiin huoneisiin.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
34 95 /m2
kpl
Parkettilattia Vaahtera 3-sauvainen Yu Shan 14mm Barlinek

Erittely

Vaalea ja kestävä parkettilattia vaahterapuisena. Launkut antavat pehmeän ja tyylikkään vaikutelman sille luonteenomaisella vaaleudellaan ja ohuilla vuosirenkaillaan. Vaahtera on eräs vaaleimmista puulaaduista, joka vuosien saatossa syvenee jossain määrin kultaisempaan sävyyn. Lattia on klassinen 3-sauvalattia, jossa jokaisessa lankussa on kolme sauvaa rinnakkain. Mitä vähemmän sauvoja lattia sisältää, sitä korkeampi neliöhinta on, mikä johtuu siitä, että sitä enemmän puuta käytetään lattian valmistukseen, mitä vähemmän sauvoja on. Lakattu pinta kestää päivittäistä kulutusta ja tekee myös pinnasta helposti puhdistettavan. Lattiassa on vaihtelevia ootrauksia, elävyyttä ulkonäössä ja luonnollisia, eloisia värejä ja värinyansseja. Eripituisia sauvoja, ehjiä oksia sekä keskikokoisia ja pieniä siloiteltuja oksia saattaa esiintyä.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Puulankun lyhyellä sivulla käytetään toista lukitusjärjestelmää, Barlock 5Gc. Tämä järjestelmä lyhentää 25% asennusaikaa verrattaessa toisiin lukitusjärjestelmiin ja minimoi myös loukkaantumisvaaraa asennettaessa tai purettaessa sitä. Napsautusjärjestelmä 5G on ruotsalaisen Välingen kehittämä ja sen lisänä ei tarvita mitään lattian asennussarjaa. Älä kuitenkaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakka ja hionta

Kulutuskerrosten paksuus: 2,5 mm.
Lakkauksen kulutuskestävyys: > 7000 kierrosta (Taber-koe putoavalla hiekalla)
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan viimeistellä 1-2 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero BG1-KLO3-LIN-XXX-D14207-F
Tavaramerkki Barlinek