Pelletit

8mm, 16kg
Tuotenumero: 4552
Paino: 16
Pelletit ovat puhdas luonnontuote, jotka koostuvat puuteollisuuden ylijäämästä, pääosin yhteenpuristetusta sahanpurusta.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
6 29 /kpl
kpl
Pelletit
Pelletit ovat puhdas luonnontuote, jotka koostuvat puuteollisuuden ylijäämästä, pääosin yhteenpuristetusta sahanpurusta.

Käyttökohteet

Pellettejä käytetään asuinrakennusten lämmittämiseen ja niitä poltetaan pellettikattilassa tai -kamiinassa. Myös öljy- tai puukattilaan voidaan asentaa pellettipoltin. Tavallisessa tulisijassa pellettejä voidaan polttaa pellettikorissa. Byggmaxin pelletit soveltuvat erinomaisesti myös tallipelleteiksi ja -kuivikkeeksi boksiin tai pilttuuseen.

Pelleteistä

Byggmaxin pelletit ovat saaneet korkeimman ruotsalaisten standardien mukaisen laatuluokituksen. Niissä on tasainen ja korkea energiasisältö, joka on noin 36 % suurempi kuin puussa. Lisäksi pelletit ovat vähäpäästöisiä ja halvempia kuin öljy. Pellettilämmitys on usein kaikista kustannustehokkain vaihtoehto.

Huomaa: Byggmax myy pellettejä useimmilta ruotsalaisilta toimittajilta, mikä tarkoittaa, että toisinaan jokin pellettilaji voi loppua. Kun näin käy, varastossa on aina tarjolla vaihtoehtoinen laji.
Nopeat tiedot