Pelletit

8mm, 16kg
Tuotenumero: 4552
Paino: 16
Pelletit ovat puhdas luonnontuote, jotka koostuvat puuteollisuuden ylijäämästä, pääosin yhteenpuristetusta sahanpurusta.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
6 95 /kpl
kpl
Pelletit
Pelletit ovat puhdas luonnontuote, jotka koostuvat puuteollisuuden ylijäämästä, pääosin yhteenpuristetusta sahanpurusta.

Käyttökohteet

Pellettejä käytetään asuinrakennusten lämmittämiseen ja niitä poltetaan pellettikattilassa tai -kamiinassa. Myös öljy- tai puukattilaan voidaan asentaa pellettipoltin. Tavallisessa tulisijassa pellettejä voidaan polttaa pellettikorissa. Byggmaxin pelletit soveltuvat erinomaisesti myös tallipelleteiksi ja -kuivikkeeksi boksiin tai pilttuuseen.

Pelleteistä

Byggmaxin pelletit ovat saaneet korkeimman ruotsalaisten standardien mukaisen laatuluokituksen. Niissä on tasainen ja korkea energiasisältö, joka on noin 36 % suurempi kuin puussa. Lisäksi pelletit ovat vähäpäästöisiä ja halvempia kuin öljy. Pellettilämmitys on usein kaikista kustannustehokkain vaihtoehto.

Huomaa: Byggmax myy pellettejä useilta toimittajilta, mikä tarkoittaa, että toisinaan jokin pellettilaji voi loppua. Kun näin käy, varastossa on aina tarjolla vaihtoehtoinen laji.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero Ei
Pontattu Ei
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Ei