Eristeet

Eristeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Etsitkö hyvää routaeristettä taloosi tai piha-alueille? Solumuovi on mainio ratkaisu siihen tarkoitukseen. Kevyet solumuovit on myös helppo asentaa. Hanki nyt eristämiseen tarvittavat solumuovit sekä muut rakennustarvikkeet meiltä.

Kunnolla eristetyssä talossa lämmityskustannuksetkin pysyvät pienempinä
Etsitkö laadukkaita ja useisiin kohteisiin soveltuvia eristelevyjä? Finnfoam on vesitiivis kotimainen eristelevy, joka säilyttää erinomaisen eristyskykynsä vaativimmissakin olosuhteissa. Tätä eristettä käytettäessä ei tarvita myöskään höyrysulkua. Tätä murenematonta, pölyämätöntä ja homehtumatonta levyä voi käyttää aina ullakon katolta putkikaivantoon asti. Kannattaakin panostaa kunnolliseen eristämiseen ja hankkia laadukkaat eristeet Byggmaxilta. Perusteellinen eristys auttaa säästämään talon lämmityskustannuksissa, koska huolella eristetystä talosta lämpö ei karkaa harakoille. Myös kunnollisten putkieristeiden avulla voi pienentää talon lämpöhävikkiä. Laadukkaat eristemateriaalit ovat järkevän rakentajan välineitä. Helposti kovettuvan ja nopeasti laajenevan saumausvaahdon avulla eristemateriaalit kiinnittyvät kätevästi rakenteisiin. Kosteisiin tiloihin, kuten saunaan, on omiaan laadukas alumiinipintainen polyuretaanieriste. Byggmax myy sinulle kaikki nämä tarpeelliset, eristykseen tarvitsemasi laatutuotteet.

Talon huolellinen eristys vähentää kosteushaittoja
perustukset ja valu ovat niitä ensimmäisiä tärkeitä rakentamisen vaiheita, sillä jos perustukset eivät ole kunnossa, ei talokaan ole pitkäikäinen. On tärkeää valita käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat sementit ja laastit, jotta lopputuloksesta tulisi paras mahdollinen. Tässä vaiheessa huomioon otettavia seikkoja ovat muun muassa maaperän kantavuus sekä sen routiminen. Routivassa maassa on tärkeää huolehtia siitä, että routaeristeet ovat riittävät. Ne ovat tärkeitä, sillä ne estävät maata jäätymästä perustusten ympärille. Silloin maa ei myöskään pääse liikkumaan ja tekemään haittaa talon tärkeille perustuksille. Routaeristeet on tarkoitettu kestämään vuodesta toiseen, joten niitä hankittaessa kannattaa panostaa laatuun. Kunnolliset eristeet estävät haitallisen kosteuden pääsyn rakenteisiin ja siten myös parantavat talon sisäilmaa.

Hanki tiiviit mutta hengittävät eristeet Byggmaxilta
Kun taloon hankitaan eristeet, on hyvä panostaa laatuun. Byggmaxilta saat laatua edulliseen ja järkevään hintaan. Autamme sinua onnistumaan, joten tilaa tuotteesi meiltä jo tänään.

Näytä enemmän
Suodata

6 Tulokset

Järjestä
2500x600x20mm, FI-300, Suorareunainen
Alkaen 9 95  €
2485x585x50mm, FL-300, Pontattu
Alkaen 17 45  €
50x1000x1200mm
7 19  €
1200x600x30mm
10 95  €
PALOVILLA, LAMBDA 38, 2,88 M2/PKT
28 95  € /m2