Mineraalivillat

Mineraalivillat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Mineraalivilla on loistava eristevilla, eristäen niin lämpöä kuin ääntäkin. Kun haluat panostaa kotisi eristykseen, on mineraalivilla silloin varma valintasi. Saat kaikki villat edullisesti Byggmaxista!

 

Mineraalivilla sopii ääni- ja lämpöeristykseen

Villoja käytetään niin äänen kuin lämmön eristykseen. Mineraalivillat ovat tämän hetken varma valinta. Mineraalivilloilla voidaan tarkoittaa joko kivivillaa tai lasivillaa; ne ovat lahoamattomia, ja Suomessa ne hyväksytään myös palamattomien eristevillojen joukkoon. Mineraalivillojen yleisimpiä käyttökohteita ovat rakennusten ulkoseinät, katot ja niiden lisäksi myös erilaiset putket. Putkien eristys tapahtuu niin, että mineraalivilla kiedotaan tiukasti putken ympärille, jolloin se antaa tiiviin suojan kylmyyttä vastaan. Myös ekovilla kuuluu mineraalivilloihin. Ekovillassa on käytetty pääasiassa puukuitua. Se tulee siis luonnosta, ja onkin nykyään erittäin suosittu eriste ympäristöystävällisyytensä vuoksi. Tutustu Byggmaxin eristeisiin ja tee oma valintasi. Muista myös, että asennus tulee tehdä huolellisesti, jotta lämmöneristys olisi parhaalla mahdollisella tasolla. Oikein asennettuna villat kestävät vuosikymmenien ajan.

 

Mineraalivilla säästää lämmityskustannuksissa

Suomen välillä vaativissakin olosuhteissa eristys on erittäin tärkeää. Se on rakennusprojektin tärkein osa, sillä ilman kunnon eristeitä lämmityskulut nousevat todella suuriksi. Mineraalivillat, joihin kuuluvat kivivilla, lasivilla ja ekovilla, ovat loistavia vaihtoehtoja niin rakennusten ulkoseiniin, kattoihin kuin putkienkin eristeiksi. Mineraalivillalla voi säästää huomattavia summia lämmityksessä, joten sellainen kannattaa valita uuden rakennusprojektisi eristeeksi. Mineraalivilla on helppo asentaa myös itse, mutta asennuksen kanssa tulee olla tarkkana, jotta eriste toimii parhaimmalla mahdollisella tavalla. Byggmaxista saat villojen lisäksi myös kaikki asennustarvikkeet ja työkalut. Esimerkiksi tikkaat ja rakennustelineet ovat tarpeellisia silloin, kun työskennellään korkealla katon rajassa. Byggmaxin kattavasta valikoimasta hankit kaiken, mitä rakentamisessasi tarvitset. Tule siis ostoksille jo tänään!

 

Tehokkaasti lämmittävät mineraalivillat Byggmaxilta

Mineraalivillat ovat suosittuja lämpö- ja äänieristeitä. Ne ovat siis hyvin käytännöllisiä valintoja niin kotiin kuin vapaa-ajan asuntoonkin. Tilaa omasi Byggmaxista!

Suodata

5 Tulokset

Järjestä
Paroc
Saatavana useita kokoja
Alkaen 6 95  € /m2
Ekovilla
LAMBDA 39, 5,91 M2/PKT
8 44  € /m2
Ekovilla
LAMBDA 39, 2,95 M2/PKT
16 26  € /m2
Paroc
Saatavana useita paksuuksia
Alkaen 6 69  € /m2
Ekovilla
LAMBDA 38, MENEKKI: Yläpohja 2-3 säkkiä/m3, Alapohja ja vino-ontelo 3-4 säkkiä/m3, pystyontelo 4-5 säkkiä /m3
17 95  €