Solumuovit

Solumuovit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Polyuretaanieriste on monipuolinen alumiinipintainen ja erittäin hyvä lämmöneristyslevy, joka sopii hyvin seiniin, lattiaan, kattoihin, saunaan ja muihin kosteisiin tiloihin. Levyn toinen puoli on heijastava ja toinen mattapintainen.

 

Pidä kotisi lämpimänä laadukkaiden eristeiden avulla

Finnfoam soveltuu hyvin monenlaisiin kohteisiin. Tätä kotimaista eristelevyä voidaan käyttää katoissa, lattioissa, seinissä ja myöskin routaeristeenä. Se on myös vesitiivis, eikä se homehdu. Uretaanivaahto sopii hyvin tiivistämään ja liimaamaan eristelevyn reunat. Solumuovit sopivat hyvin lämmitysjärjestelmien yhteyteen, kuten lämmin- ja kylmävesiputkien sekä myös viemäriputkien eristykseen. EPS-solumuovit, tai niin kutsuttu styrox, taas soveltuvat koko taloon ja voit myös valaa betonia niiden päälle. Ominaispainoltaan solumuovi on kevyttä, mutta omaa silti hyvän puristuskestävyyden. Kosteudensietokykynsä ansiosta solumuovi soveltuu suojaamaan tuulelta, kylmältä, kosteudelta ja homeelta. Asenna eristeet siten, että ne liittyvät ympäröiviin rakenteisiin ja ovat toisissaan tiiviisti kiinni. Valitse paksuus siten, että koko eristettävä tila tulee täytettyä. Useampaan kerrokseen asennettavat eristeet tulee asentaa siten, että saumat ovat limittäin, eivätkä niin, että ne osuvat samaan kohtaan.

Nopeuta työskentelyä oikeilla työkaluilla

Pitäisikö seuraavaksi saada homma aloitettua ja eristeet asennettua? Laadukkaat työkalut helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä. Uhraa omasta ajastasi pieni hetki laadukkaiden työkalujen valintaan, jotta työnteko olisi jouhevaa ja mielekästä. Lopputuloksesta tulee varmasti omaa ja muiden silmää miellyttävä, kun käytät oikeita työkaluja oikeassa paikassa. Käyttämällä oikeanlaisia työkaluja kiinnität eristeet paikoilleen käden käänteessä. Olivatpa kyseessä sitten solumuovit, Finnfoam tai polyuretaanieristeet, onnistut varmasti meidän avullamme. Muista tutustua huolella eristepakettien mahdollisiin asennusohjeisiin. Sinun kannattaa myös hankkia eristeen leikkaamiseen tarkoitetut veitset, jotka helpottavat eristeiden leikkaamista tarvittaessa pienempiin osiin. Oikealla tavalla asennettuna, eristät kotisi hyvin ja energiatehokkaasti. Jos tarvitset apua tai sinua arveluttaa jokin asia, voit aina kääntyä puoleemme. Neuvomme sinua tarpeen vaatiessa.

Solumuovit tarjoavat tehokasta eristystä - osta heti Byggmaxilta

Eristä kotisi laadulla, mutta edullisesti. Hanki Byggmaxilta solumuovit kotisi eristämiseen, jotta lämpö pysyisi sisällä ja kylmä ulkona. Tutustu valikoimaamme ja anna remonttisi alkaa jo tänään.

1 Result

Järjestä