Pesuallashana Grana Euroleon kromi Kromi

täysmessinkihana, patentoitu fastfix pikakiinnitys, värikoodatut pitkät pex-putket, vedenkulutuksesta muistuttava ecoclick toiminto, takuu 5 vuotta. STF ja VA.
Tuotenumero: 316903
Paino: 1
Fastfix EUROLEON-pesuallashana alkaen Grana. Valmistettu korkealaatuisesta, matala lyijypitoisesta messingistä.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
5-10 arkipäivät sisällä
Alkaen
59 95 /kpl
kpl
Pesuallashana Grana Euroleon kromi Kromi
Granan kansainvälisesti patentoitu FastFix®-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa, kun normaalisti hanan asennusaika on noin 30 minuuttia. Asennus on helpompaa, nopeampaa ja sitä kautta halvempaa!

EcoClick-säätöosa ohjaa ekologisempaan kulutukseen lähes huomaamatta. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. Jos tarvitset paljon vettä, EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua.

Asennuksesta tekee turvallisen FlexPEX-metallivaipalla suojatut muoviset, joustavat PEX-liitäntäputket (⌀10 mm), jotka on pysyvästi kiinnitetty toisesta päästä hanaan, jolloin parempi suoja mahdollisia vesivahinkoja vastaan​.​ Asennuksesta tekee vaivattoman putkien värikoodaus ja ne ovat 15cm pidemmät, kuin normaali totuttu pituus. Hiljainen, ääniluokkaan I kuuluva hana, jonka äänentaso ei ylitä 20 desibeliä.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 10320
Tavaramerkki Grana
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Ei