Pesuallashana ja Bide Grana Euroleon kromi Kromi

täysmessinkihana, patentoitu fastfix pikakiinnitys, värikoodatut pitkät pex-putket, vedenkulutuksesta muistuttava ecoclick toiminto, takuu 5 vuotta. STF ja VA.
Tuotenumero: 316902
Paino: 2
Fastfix EUROLEON-pesuallashana bidee-käsisuihkulla.
Käsisuihkun kanssa seinäkannatin.
Suihkuletku: messinki/kumi ja 1,5 m.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
5-10 arkipäivät sisällä
Alkaen
89 95 /kpl
kpl
Pesuallashana ja Bide Grana Euroleon kromi Kromi
Granan kansainvälisesti patentoitu FastFix®-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa, kun normaalisti hanan asennusaika on noin 30 minuuttia. FastFix® toimii altaan päältä, joten asentajan ei tarvitse maata allaskaapissa kuten tavallisesti.

Asennus on helpompaa, nopeampaa ja sitä kautta halvempaa!
Valmistettu korkealaatuisesta, matala lyijypitoisesta messingistä.

EcoClick-säätöosa ohjaa ekologisempaan kulutukseen lähes huomaamatta. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. Jos tarvitset paljon vettä, EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua. Myös lasten ja ikääntyneiden on helppo käyttää EcoClick-hanaa. Asennuksesta tekee turvallisen FlexPEX-metallivaipalla suojatut muoviset, joustavat PEX-liitäntäputket (⌀10 mm), jotka on pysyvästi kiinnitetty toisesta päästä hanaan, jolloin parempi suoja mahdollisia vesi.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 10312
Tavaramerkki Grana
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Ei