Pintamaali V Valkoinen

Pinotex, 1L, akrylaattimaali, ulkomaali, vesiliukoinen , POISTOTUOTE
Tuotenumero: 192607
Paino: 1.349
Vesipohjainen, puolihimmeä ja peittävä maali ulkotilojen puupintojen maalaamiseen. Hyvä tarttuvuus. Pinotex-maalit ovat laadukkaita ja kestävät jopa 16 vuoden ajan.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Ei saatavilla Verkossa
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
14 63 /kpl
kpl
= 10,00 l
Pintamaali V Valkoinen
Vesipohjainen, puolihimmeä ja peittävä maali ulkotilojen puupintojen maalaamiseen. Hyvä tarttuvuus. Pinotex-maalit ovat laadukkaita ja kestävät jopa 16 vuoden ajan. Maali on itsepuhdistuva sen ainutlaatuisen sideaineen ansiosta.

Käyttö

Pintojen tulee olla puhtaita ja kuivia. Kyllästä päätyjen ja muiden kulutuksille altistuvien osien käsittelemättömät puupinnat pohjustusöljyllä. Maalaa pinnat pohjamaalauksen jälkeen kahteen kertaan.
Pese aiemmin maalatut pinnat maalipesulla. Huuhtele huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Kaavi irtonainen maali pois. Hio kiiltävät pinnat himmeiksi. Hio pois myös harmaantunut puu. Kyllästä, pohjamaalaa ja maalaa pinnat.
Älä maalaa suorassa auringonpaisteessa tai jos on todennäköistä, että seuraavan 6 tunnin kuluessa sataa tai muodostuu kastetta.
Maali soveltuu levitettäväksi siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Pese välineet vedellä ja saippualla käytön jälkeen. Säilytä maali pakkaselta suojassa.

Tekniset tiedot

Sideaine: akryylikopolymeerilateksi
Kulutus: 1 litra / 6–8 m2
Kuivumisaika: 1 tunti 23 °C:ssa (RH 50 %)
Päällemaalattavuus: 2 tuntia 23 °C:ssa (RH 50 %)
Nopeat tiedot
Tyyppi Akrylaattimaalit
Sidosaine Vesipohjainen
Tavaramerkki Pinotex