Plåtfärg V

för takplåt och plåtdetaljer, vattenburen
Tuotenumero: P-198030
Paino: 1.37
Midun Plåtfärg V är en vattenburen halvmatt akrylatfärg för målning av plåttak, hängrännor, stuprör
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
24 90 /st
st
Plåtfärg V
Midun Plåtfärg V är en vattenburen halvmatt akrylatfärg för målning av plåttak, hängrännor, stuprör, fönsterbleck, plastbehandlad plåt och galvaniserad plåt utomhus.
Färgen ingår i systemmålning tillsammans med Midun Järn & Metallgrund.

Måla plåt, Smarta målningstips


Börja alltid med att läsa igenom bruksanvisningen på färgburken och kom ihåg att vara noggrann från början. Bra verktyg och ett bra underarbete lägger grunden till ett lyckat målningsresultat.
Lufttemperatur och yttemperatur är också viktigt för ett bra resultat, för Järn & Metallfärg gäller minst 8 grader. Börja med att stålborsta eller slipa bort gammal löst sittande färg. Tvätta bort eventuella oljefläckar med lösningsmedel. Grundmåla sedan där det behövs med Midun Järn- & Metallgrund. Ytorna ska vara hela, torra och rena innan du målar. För bästa resultat rekommenderar vi en pensel eller rulle av helsyntetiskt material.
Måla två gånger till full täckning. Speciellt viktigt på skarpa hörn och kanter. Tänk på att inte måla direkt i solen eller på solvarma ytor. Måla inte heller vid risk för regn inom det närmaste dygnet eller dagg inom 3-5 timmar från målningens avslutande.

Efter målning


Torka av penslar och verktyg noga före rengöring i vatten. Förslut burken efter användning.

Var snäll mot moder natur


Häll inte ut färgen i avloppet. Anledningen är att det försvårar reningsprocessen i reningsverket. Lämna överbliven färg, tomburkar och lösningsmedel till miljöstationen/återvinningen i din kommun.
Vaaralausekkeet
EUH208
Kan orsaka en allergisk reaktion.
Turvalausekkeet
P102
Förvaras oåtkomligt för barn.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 198030
Tavaramerkki Midun