Putki ABS

32mmx1mm valkoinen
Tuotenumero: 31254
Paino: 0.21
Valkoinen sisätiloihin asennettava PP-muovista valmistettu viemäriputki on helppo asentaa ja takaa siistin lopputuloksen myös silloin, kun esimerkiksi pesualtaan tai pesukoneen viemäriliitäntä jää näkyviin.
Valitse väri
HUOM! Ota huomioon, että näytöllä näkyvä väri ei aina vastaa todellisuutta.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
5 95 /kpl
kpl
Putki ABS
Valkoinen sisätiloihin asennettava PP-muovista valmistettu viemäriputki on helppo asentaa ja takaa siistin lopputuloksen myös silloin, kun esimerkiksi pesualtaan tai pesukoneen viemäriliitäntä jää näkyviin. Putki voidaan katkaista kohtisuorasti haluttuun mittaan hienohampaisella sahalla. Viistä ja puhdista putken pää katkaisun jälkeen, jotta kumitiiviste ei vaurioidu putkea asennettaessa.

Putki kiinnitetään muhvikulmaan tai kaksoismuhviin putken jatkamiseksi. Valikoimaan sisältyy myös kumitiivisteitä, joilla valkoiset putket voidaan liittää harmaisiin viemäriputkiin. Voitele muhvin kumitiiviste liukuaineella ja työnnä putki niin, että se on pohjassa asti. Vedä putkea sen jälkeen takaisin 1–2 millimetriä, niin että putkelle jää laajentumisvaraa. Putki kiinnitetään kiinnikkeillä.

Liitoskohdan kummallekin puolelle on asennettava kiinnike. Jatkuvan käytön enimmäislämpötila on +80 °C, mutta hetkellisesti putki kestää jopa +90 °C:een lämpötilan. PP-muovi kestää hyvin useimpia kemikaaleja kuten öljyä, bensiiniä ja tensidejä. Putkea ei kuitenkaan saa kiinnittää liimalla. Putki on helppo puhdistaa liinalla ja miedolla puhdistusaineella.

Mitat

Halkaisija: 32 mm
Pituus: 1 m
Enimmäiskäyttölämpötila (jatkuva): +80 °C
Enimmäiskäyttölämpötila (hetkellinen): +90 °C

Hoito

Pyyhi putki liinalla ja miedolla puhdistusaineella.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 60200