Puumaali Punainen

Pinotex, 2,5L, öljymaali, ulkomaali,liuotinliukoinen , POISTOTUOTE
Tuotenumero: 192600
Paino: 3.333
Puolihimmeä, peittävä ja valumaton alkydiöljymaali ulkotiloihin. Soveltuu maalaamattomalle puulle ja öljy- tai alkydimaalilla maalatulle puulle.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Ei saatavilla Verkossa
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
7 96 /kpl
kpl
= 2,50 kpl
Puumaali Punainen
Puolihimmeä, peittävä ja valumaton alkydiöljymaali ulkotiloihin. Soveltuu maalaamattomalle puulle ja öljy- tai alkydimaalilla maalatulle puulle. Luo kauniin ja peittävän pinnan, joka hylkii vettä ja on säänkestävä monia vuosia.

Käyttö

Pintojen tulee olla puhtaita ja kuivia. Kyllästä päätyjen ja muiden kulutuksille altistuvien osien käsittelemättömät puupinnat pohjustusöljyllä. Maalaa pinnat pohjamaalauksen jälkeen kahteen kertaan.
Pese aiemmin maalatut pinnat maalipesulla. Huuhtele huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Kaavi irtonainen maali pois. Hio kiiltävät pinnat himmeiksi. Hio pois myös harmaantunut puu. Kyllästä, pohjamaalaa ja maalaa pinnat.
Älä maalaa suorassa auringonpaisteessa tai jos on todennäköistä, että seuraavan 6 tunnin kuluessa sataa tai muodostuu kastetta.
Maali soveltuu levitettäväksi siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Pese välineet vedellä ja saippualla käytön jälkeen. Säilytä maali pakkaselta suojassa.

Tekniset tiedot

Kulutus: 1 litra / 6–8 m2
Kuivumisaika: 12 tuntia 23 °C:ssa (RH 50 %)
Päällemaalattavuus: 16 tuntia 23 °C:ssa (RH 50 %)
Ohennusaine: alifaattinafta
Nopeat tiedot
Tyyppi Oljefärg
Sidosaine Alkydi
Tavaramerkki Pinotex