Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Aurinkopurjeet

Aurinkopurjeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Aurinkokatos on helppo virittää joko terassin tai pihan suojaksi. Aurinkokatokset eivät suojaa sinua vain auringolta vaan myös sadekuuroilta. Saat meiltä myös asentamiseen tarvittavat kiristysruuvit ja rengaspultit.

Pidä aurinko loitolla trendikkäästi
Onko sinulla suuri piha, jonne aurinko paistaa suurimman osan päivää? Onko ihosi herkkä UV-säteilylle? Byggmaxilta löydät ratkaisun pihan tekemiseen viihtyisämmäksi. Aurinkopurjeet ovat trendikäs vaihtoehto pitämään kuuman auringon porotuksen poissa terasseilta ja pihalta. Saat itsellesi ja vierailijoillesi viihtyisän varjopaikan, jossa voitte yhdessä siemailla kahvia tai viettää iltaa. Aurinkovarjo on tehty tukevasta polyeteenikankaasta, joka päästää ilmaa lävitseen ja hengittää. Sinun ei siis tarvitse pelätä tukahduttavaa ilmaa aurinkovarjon alla. Se on myös siisti ja tyylipuhdas suoja aurinkoa vastaan. Kokoja on saatavilla esimerkiksi 5 x 5 x 5 m ja 3.6 x 3.6 x 3.6 m, mikä tarkoittaa sitä, että meidän aurinkovarjomme sopivat niin isoon kuin pieneenkin tilaan. Saat meiltä myös useita värivaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi.

Viileä kokoontumispaikka pihallesi
Mietitkö joskus, miten saisit vähennettyä auringon paahdetta juuri omalta terassiltasi? Ja kuinka sen tekisi kuitenkin niin, ettei se häiritsisi muita tai pilaisi maisemaa? Kenties haluat vain suojata itsesi auringon haitallisilta säteiltä, koska suomalaisen kalpea hipiä voi palaa herkästi. Byggmaxilta saat aurinkokatokset ja aurinkopurjeet suojaamaan sinua ja vieraitasi. terassit ja katokset ovat jälleen mukavia ja viileitä kokoontumispaikkoja vaikka koko suvulle. Olipa sinulla sitten pieni tai isompi terassi, jonka haluaisit saada varjoon, saat meiltä juuri siihen sopivan aurinkokatoksen. Valikoimastamme löytyvät myös kiinnityksessä käytettävät kiristysruuvit, jotka on tehty ruostumattomasta teräksestä. Myös kiinnitykseen tarvittavat rengaspultit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Niitä käytetään kiinnityspisteenä terästolpissa, palkeissa tai muissa kiinteissä rakenteissa. Luo pihallesi trendikäs ja viileä kokoontumispaikka helposti.

Hanki trendikkäät aurinkopurjeet Byggmaxilta
Osta laatua järkevään hintaan. Aurinkopurjeet ovat saatavana useassa eri koossa ja eri väreissä. Me autamme sinua tekemään pihastasi viihtyisän ja viileän. Kanssamme onnistut aina.

Alaryhmä
Rajaa hakua (0 aktiivista lajitteluperustetta)
Hinta
Tuotteen tyyppi
Lajitteluperuste:
Saatavuus:

Lavan pantti

Lavapantti maksetaan takaisin, kun palautat lavan Byggmax-myymälään.

Vajaalavalisä

Vajaalavalisä on kustannus, jonka veloitamme kokonaisen lavan osittamisesta.