Kastelu

Kastelu Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Perinteiset kasteluletkut soveltuvat hyvin juurikasmaiden ja kukkapenkkien kasteluun. Niillä saa täytettyä kastelukannut tai vaikkapa uima-altaat. Tilaa kasteluun tarvittavat letkut ja liittimet meiltä jo tänään.

Tehokkaat tarvikkeet puutarhan kasteluun
Puutarhan kastelu on välttämätöntä varsinkin kuumalla ilmalla. Nurmikko ja istutukset tarvitsevat vettä selviytyäkseen ja pysyäkseen elinvoimaisina. Letkun kanssa on kuitenkin hankala kastella suuria nurmikkoalueita. Sadetin on kätevä vaihtoehto suurempia alueita kasteltaessa. Sen avulla veden saa suunnattua haluamaansa paikkaan. Sadettimissa on usein säädettävä kasteluleveys. Koska sadettimet ovat kevyitä, on ne myös tarvittaessa helppo siirtää uuteen paikkaan. Sadettimen eduksi voi laskea myös sen, että sillä on mukava viilentää itseään kuumana päivänä. Moni on varmaan lämpiminä kesäpäivinä nähnyt lasten juoksevan edestakaisin sadettimesta tulevan vesisuihkun alla. Se onkin kätevää, jos ei ole omaa uima-allasta eikä rantakaan ole lähellä. Sadettimet ja muut kastelutarvikkeet tilaat kätevästi Byggmaxilta.

Elinvoimainen puutarha kaipaa hoitoa
Kaikki puutarhurit tietävät, että vesi on kasveille elintärkeää, mutta pelkkä kastelu ei kuitenkaan riitä. Ensin pitää huolehtia siitä, että kasveilla on hyvä ja kuohkea kasvualusta ja riittävästi ravinteita. Vahvat ja laadukkaat juurimatot ja suodatinkankaat ovat tärkeitä siinä vaiheessa, kun tehdään uusia kukkapenkkejä ja kasvimaita. Niiden pitää läpäistä vettä tehokkaasti, jotta vesi ei jää seisomaan. Varsinkin kasvimaa pitäisi laittaa aurinkoiseen ja lämpimään paikkaan, sillä silloin juuresten maunkin sanotaan olevan parempi. Mitä lämpimämmässä paikassa kasvimaa on, sitä tärkeämpää on kastella sitä säännöllisesti. Tehtyäsi kaikki perustustyöt kunnolla pääset syksyllä nauttimaan oman maan maukkaista antimista. Kastelulaitteet ja tarvikkeet puutarhasi oikeaoppiseen hoitoon löydät tietenkin Byggmaxilta.

Laita pihan kastelu kuntoon - tilaat kaiken näppärästi Byggmaxilta
Kastelu on hyvä laittaa kuntoon jo varhain keväällä. Byggmaxilta löydät tarvittavat tuotteet puutarhasi kasteluun. Tilaa jo tänään ja laita puutarhasi kukoistamaan.

45 tuotetta

 1. Paineruisku Hozelock
  7 L
  Paineruisku Hozelock
  Hinta alkaen
  25   /kpl
 2. Kasteluletku 1/2" 20 m
  Tarmo
  Kasteluletku 1/2" 20 m
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl
 3. Suihkusuutin Liipaisimella
  Metallia, Tarmo
  Suihkusuutin Liipaisimella
  Hinta alkaen
  7 95 /kpl
 4. Sulkuliitin Hozelock
  12,5-15mm letkulle
  Sulkuliitin Hozelock
  Hinta alkaen
  7 95 /kpl
 5. Vesiletku 1/2
  1/2 tuumaa, 15m
  Vesiletku 1/2
  Hinta alkaen
  3 50 /kpl
 6. Suihkupullo Tarmo
  2 litraa
  Suihkupullo Tarmo
  Hinta alkaen
  6 95 /kpl
 7. Vesiletkusetti
  1/2 tuumaa, 15m
  Vesiletkusetti
  Hinta alkaen
  5   /kpl
 8. 1/2" Automaattinen Sammutusletku
  Tarmo
  1/2" Automaattinen Sammutusletku
  Hinta alkaen
  2 95 /kpl
 9. Kastelukannu 10L
  18,5x56x35 cm, vihreä muovi
  Kastelukannu 10L
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl
 10. Pikaliitin Hozelock
  12,5-15mm letkulle
  Pikaliitin Hozelock
  Hinta alkaen
  4 99 /kpl
 11. Jatkoliitin Hozelock
  Jatkoliitin Hozelock
  Hinta alkaen
  3 99 /kpl

45 tuotetta