Puutarhatarvikkeet

Puutarhatarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kunnollisilla työkaluilla puutarhanhoito on kivaa ja työkin sujuu kuin leikiten. Kestävä harava on apuna lehtien haravoinnissa. Sillä siivoat myös kävyt ja pienet oksat kätevästi syrjään.

Helppoa puutarhanhoitoa kunnon tarvikkeilla
Oli puutarhanhoito sitten työ tai harrastus, tarvitset siihen kunnon puutarhatarvikkeet. Lapio on tarpeellinen monessa hommassa. Kaiva esimerkiksi nopeasti kolot istutettaville puille ja pensaille hyvällä lapiolla. Puutarhan ilmeen kohentamiseksi ei välttämättä tarvitse tehdä paljoakaan. Tärkeintä on nyppiä rikkaruohot pois kukkapenkeistä ja kohentaa kukkapenkkejä vaikkapa uusilla kasveilla. Kukkapenkit voi halutessaan reunustaa esimerkiksi kauniilla pyöreillä kivillä. Kottikärryissä työnnät painavat multa- ja lannoitesäkit juuri sinne, missä niitä milloinkin tarvitaan. Puutarhanhoito sujuu kuin leikki, kun käsillä on kunnon työkalut ja tarvikkeet. Kohta voitkin istua siistillä pihalla tai terassilla ihailemassa kättesi jälkeä. Byggmaxin myymät tarvikkeet ovat kilpailukykyisiä ja kestävät vertailussa. Hanki sinäkin omasi ja laita puutarhasi kukoistamaan.

Suunnittele unelmiesi puutarha ja toteuta se
Kohennatko jo olemassa olevaa puutarhaa vai suunnitteletko kokonaan uutta? Puutarha on monelle ylpeyden aihe ja oikeat puutarhatarvikkeet auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Unelmiesi puutarhan ei tarvitse olla saavuttamattomissa. Puutarhan pienillä poluilla sekä kivetyksillä saat jo ihmeitä aikaan. Meiltä löydät laadukkaat työkalut siihenkin tarkoitukseen. Kun olet suunnitellut haluamasi istutukset ja muut, on aika ryhtyä toimeen. Byggmaxilta löytyy perustyökaluja sekä puutarhan perustamiseen että hoitamiseen. Nurmikon rajaaminen ja oikeat kasvualustat saavat jo ihmeitä aikaan. Siementen kylväminen kannattaa tehdä juuri oikeaan aikaan, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman hyvä. Puiden ja pensaiden leikkaukseenkaan ei tarvitse tilata ammattilaista. Kotipuutarhurikin onnistuu tässä vallan mainiosti, kun käsillä on oikeat välineet.

Puutarhatarvikkeet moneen tarpeeseen Byggmaxilta
Kunnon puutarhatarvikkeet tekevät puutarhassa työskentelystäsi helppoa ja työ sujuu joutuisasti. Löydät laadukkaat tarvikkeet Byggmaxilta edulliseen hintaan. Tilaa omasi jo tänään.

108 tuotetta

 1. Kottikärry
  1305x620x585, punktiomaton rengas
  Kottikärry
  Hinta alkaen
  28 95 /kpl
 2. TERASSIJALKA 60-140 MM
  60-140MM
  TERASSIJALKA 60-140 MM
  Hinta alkaen
  2 99 /kpl
 3. TERASSIJALKA 40-60 MM
  40-60MM
  TERASSIJALKA 40-60 MM
  Hinta alkaen
  2 49 /kpl
 4. Sulatussuola
  25kg
  Sulatussuola
  Hinta alkaen
  8 95 /kpl
 5. NIITTOLEIKKURI BM 87-35 MTD
  NIITTOLEIKKURI BM 87-35 MTD
  995   /kpl
 6. Kupariteippi 4 M Rulla
  19mm X 5m
  Kupariteippi 4 M Rulla
  Hinta alkaen
  6 95 /kpl
 7. Lapio
  Metalli lapio, muovikahva
  Lapio
  Hinta alkaen
  11 95 /kpl
 8. Halkaisukirves Fiskars X17
  Muovivarsi, teräs
  Halkaisukirves Fiskars X17
  Hinta alkaen
  48 95 /kpl
 9. SHELL PIENKONEBENSIINI 2T
  5 litraa
  SHELL PIENKONEBENSIINI 2T
  Hinta alkaen
  20 25 /kpl

108 tuotetta