Puutarhatarvikkeet

Puutarhatarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kunnollisilla työkaluilla puutarhanhoito on kivaa ja työkin sujuu kuin leikiten. Kestävä harava on apuna lehtien haravoinnissa. Sillä siivoat myös kävyt ja pienet oksat kätevästi syrjään.

Helppoa puutarhanhoitoa kunnon tarvikkeilla
Oli puutarhanhoito sitten työ tai harrastus, tarvitset siihen kunnon puutarhatarvikkeet. Lapio on tarpeellinen monessa hommassa. Kaiva esimerkiksi nopeasti kolot istutettaville puille ja pensaille hyvällä lapiolla. Puutarhan ilmeen kohentamiseksi ei välttämättä tarvitse tehdä paljoakaan. Tärkeintä on nyppiä rikkaruohot pois kukkapenkeistä ja kohentaa kukkapenkkejä vaikkapa uusilla kasveilla. Kukkapenkit voi halutessaan reunustaa esimerkiksi kauniilla pyöreillä kivillä. Kottikärryissä työnnät painavat multa- ja lannoitesäkit juuri sinne, missä niitä milloinkin tarvitaan. Puutarhanhoito sujuu kuin leikki, kun käsillä on kunnon työkalut ja tarvikkeet. Kohta voitkin istua siistillä pihalla tai terassilla ihailemassa kättesi jälkeä. Byggmaxin myymät tarvikkeet ovat kilpailukykyisiä ja kestävät vertailussa. Hanki sinäkin omasi ja laita puutarhasi kukoistamaan.

Suunnittele unelmiesi puutarha ja toteuta se
Kohennatko jo olemassa olevaa puutarhaa vai suunnitteletko kokonaan uutta? Puutarha on monelle ylpeyden aihe ja oikeat puutarhatarvikkeet auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Unelmiesi puutarhan ei tarvitse olla saavuttamattomissa. Puutarhan pienillä poluilla sekä kivetyksillä saat jo ihmeitä aikaan. Meiltä löydät laadukkaat työkalut siihenkin tarkoitukseen. Kun olet suunnitellut haluamasi istutukset ja muut, on aika ryhtyä toimeen. Byggmaxilta löytyy perustyökaluja sekä puutarhan perustamiseen että hoitamiseen. Nurmikon rajaaminen ja oikeat kasvualustat saavat jo ihmeitä aikaan. Siementen kylväminen kannattaa tehdä juuri oikeaan aikaan, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman hyvä. Puiden ja pensaiden leikkaukseenkaan ei tarvitse tilata ammattilaista. Kotipuutarhurikin onnistuu tässä vallan mainiosti, kun käsillä on oikeat välineet.

Puutarhatarvikkeet moneen tarpeeseen Byggmaxilta
Kunnon puutarhatarvikkeet tekevät puutarhassa työskentelystäsi helppoa ja työ sujuu joutuisasti. Löydät laadukkaat tarvikkeet Byggmaxilta edulliseen hintaan. Tilaa omasi jo tänään.

Näytä enemmän
Suodata

146 Tulokset

Järjestä
220 kg/221L, 1150x640x410 cm
105  €
Yeed
Saatavana useita malleja
Alkaen 3 95  €
1305x620x585, punktiomaton rengas
42 95  €
25kg
9 95  €
6 95  €
Einhell
TC-TW 100
184 99  €
Hortus
44  €
MTD
49 90  €
Mustaksi lakattu terä, varsi hikkori
12 95  €
Fiskars
Pituus 1040mm, leveys 195mm
25 95  €
5 litraa
20 25  €
2,1x5 m, suojaa kasveja pakkaselta ja voimakkaalta auringonvalolta, 10,5 m2
5 95  €
WOLF-Garten
Toimii 4xAA-paristoilla, jotka eivät tule pakkauksen mukana.
46  €
Mustaksi lakattu terä, varsi koivua
11 95  €
Einhell
18V
149 99  €
Hörby Bruk
Vihreät, tilavuus 90 L, pneumaattiset kumirenkaat
189  €
Käsittelemätön kuusi
199  €
MTD
1 374  €
Pihakivetysten siistimiseen, Tarmo
4 09  €