Puutarhatraktori SMART RE 125 MTD

Tuotenumero: 7039095
Kätevä ja monikäyttöinen puutarhatraktori, johon on integroitu 240 litran ruohonkerääjä. Kerääjä ottaa ruohosilpun talteen saman tien nurmikkoa leikattaessa.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Puutarhatraktori SMART RE 125 MTD

Kätevä ja monikäyttöinen puutarhatraktori, johon on integroitu 240 litran ruohonkerääjä. Kerääjä ottaa ruohosilpun talteen saman tien nurmikkoa leikattaessa.

Vetolaitteella varustettua puutarhatraktoria voi täydentää monilla lisävarusteilla, sekä erillisillä että traktoriin kytkettävillä.

Puutarhatraktorissa on 92 cm leveä leikkuukansi, jonka avulla ruoho siirtyy 240-litraiseen ruohonkerääjään. Salaisuus piilee leikkuukannen erityismuotoilussa; kansi sekä nostaa että imee ruohoa kerääjään ilman tukoksia.

Ominaisuus on kätevä erityisesti kesällä, kun haluat ruohosilpun heti pois nurmikolta, jotta se ei kulkeutuisi sisälle lasten ja lemmikkien mukana.

Syksyllä lehtien pudotessa puista tämäntyyppinen kerääjä on omiaan pihan siivoukseen ja lehtien poistamiseen nurmikolta. Nurmikostasi tulee täysin lehdetön ja roskaton kerääjällä varustetun puutarhatraktorin suoritettua työnsä.

Ruohonkerääjä voidaan tyhjentää suoraan kuljettajan paikalta, mikä tekee leikkaamisesta ja tyhjentämisestä kätevää, helppoa ja nopeaa.Leikkuukorkeutta säädetään vivulla 30 ja 95 mm:n välillä. Paras leikkuukorkeus ruohon kasvuaikana on 45–55 mm.

MTD OHV ThorXin takuuvarma, tehokas valurautamoottori on pitkäikäinen ja käteväkäyttöinen OHV-teknologiansa ja mekaanisen moottorinohjauksensa ansiosta. Moottori tuottaa enimmillään 12,5 hevosvoimaa (9,2 kW/12,5 hv / 2600 rpm).

Puutarhatraktorin voi varustaa helposti ruohonohjaimella tai biosilppurilla, jolloin ruohon voi leikata kerääjää käyttämättä. Laitteita on saatavana lisävarusteina. Biosilppuri silppuaa ruohon erittäin hienoksi, ja pieni silppu vajoaa ruohonkorsien juureen maatumaan. Ruohonohjain puolestaan pudottaa karkeamman ruohosilpun ilmavasti taakseen suoraan nurmikon päälle. Ruohonohjain soveltuu erityisesti sellaisille alueille, joita leikataan vain muutaman kerran kesässä.

Patentoitu Transmatic-ohjausjärjestelmä on portaaton, ja nopeutta – paikallaan seisovasta täyteen vauhtiin – säädellään vasemmalla jalalla. Jarrutus tapahtuu painamalla poljinta varovasti, ja tasaisen nopeuden ylläpitämiseksi käännetään vaihdevipu haluttuun asentoon. Tämä toimii yksinkertaisena vakionopeudensäätimenä.

Jotta puutarhatraktori toimisi hyvin vuodesta toiseen, sen huoltaminen ja kunnossapito on tärkeää. Terien vuosittainen tarkastus on hyvä alku. Silloin tällöin traktori kannattaa viedä huoltoon ammattilaiselle, vaikka onkin mahdollista ostaa huoltopaketti myös itse ja tehdä vuosihuolto omin päin.
Näytä enemmän
Tavaramerkki MTD
Tavarantoimittajan tuotenumero 13B776KE600