Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Rekisteröidy

Rekisteröi uusi tili.

Byggmax luo käyttäjätilin ja lähettää salasanan sähköpostiisi, kun ensimmäisen kerran asioit Byggmax.fi-verkkokaupassa.

Olen tutustunut sopimusehtoihin tilin luomiseksi ja hyväksyn ne

Byggmaxin asiakastilin ehdot

Nämä ehdot koskevat Byggmaxin asiakastiliä, jonka tarjoaa Byggmax AB, y-tunnus 556656-3531, PL 6063, 17106 Solna, Ruotsi, myöhemmin ehdoissa ”Byggmax” tai ”me”.

1. Asiakastili ja rekisteröityminen

Luodaksesi asiakastilin sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Tili on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin. Tili on maksuton ja vain yksityishenkilöiden käytettävissä.

Tili on yhdistetty henkilökohtaiseen sisäänkirjautumistoimintoon, jonka teet itse, ja jonka avulla voit esimerkiksi tallentaa projekteja ”Remonttisuunnittelija”-ohjelmassa. Sisään kirjautuneena käytettävissä on ”Tiedot”-sivu, josta voit muun muassa katsoa aiempia ostoksia ja maksuja sekä muokata tiliasetuksia.

2. Edut, tarjoukset ja viestintä

Kun olet kirjautunut Byggmaxin asiakastilille, voit helposti ja sujuvasti tallentaa ja muokata keskeneräisiä projekteja ”Remonttisuunnittelija”-ohjelmassa.

Asiakastilin kautta saat viestejä, jotka sisältävät niin henkilökohtaisia kuin yleisiä tarjouksia. Saat myös uutisia, tuotesuosituksia, vinkkejä ja inspiraatiota sekä kutsuja kilpailuihin, tapahtumiin ja tutkimuksiin.

Viestimme sinulle tavallisimmin uutiskirjeiden, tekstiviestien tai postin kautta sekä joskus mainostamalla ulkopuolisilla verkkosivuilla kuten Facebookissa. Jos et halua vastaanottaa personoitua viestintää Byggmaxilta, voit perua rekisteröitymisesi suoraan tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@byggmax.fi.

”Tiedot”-sivun kautta voit päivittää yhteystietojasi sekä muokata asetuksiasi tarpeen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vaikuttaa sosiaalisten verkostojen rajoituksiin tai muutoksiin. Näihin sinun pitää itse muokata tiliasetuksiasi kussakin verkostossa erikseen.

Pidätämme oikeuden muokata aika ajoin tarjoamiamme etuja ja tarjouksia.

3. Henkilötietojen käsittely

Kun perustat itsellesi asiakastilin, käsittelemme henkilötietojasi. Käytämme henkilötietojasi Byggmaxin ja Byggmaxin asiakkaiden etujen mukaisesti analysoidaksemme ja parantaaksemme tuotevalikoimaamme ja palvelujamme. Voimme käyttää niitä myös etsiessämme järjestelmistä mahdollisia virheitä, tehdessämme data-analyysejä sekä kehittäessämme ja testatessamme järjestelmiä.

Säilytämme tietojasi kolme (3) vuotta tietojen keräämisen jälkeen tai kunnes asiakastili lopetetaan.

Henkilötiedoistasi vastaa Ruotsin Solnassa pääkonttoriaan pitävä Byggmax AB, joka on ruotsalainen Bolagsverketissä rekisteröity yritys ja jonka y-tunnus on 556656-3531. Katso tietosuojaselosteestamme, mitä henkilötietoja käsittelemme ja mitä oikeutesi ovat. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, puh. 0753 25 29 46 (pvm/mpm) tai asiakaspalvelu@byggmax.fi, jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelyyn liittyen.

5. Asiakastilin ehtojen muuttaminen

Byggmax pidättää itsellään oikeuden muuttaa asiakastilin ehtoja. Päivitetyt ehdot astuvat voimaan, kun ne julkaistaan osoitteessa https://www.byggmax.fi/tietoa-byggmaxista/ulkoinen-tietosuojak%C3%A4yt%C3%A4nt%C3%B6. Uusimmat ehdot ovat täällä aina nähtävissä. Ne voidaan toimittaa sinulle myös sähköpostitse. Mikäli et hyväksy uusia ehtoja, sinulla on oikeus irtisanoa tili välittömästi. Jos muutokset ovat huomattavia, tiedotamme muutoksista hyvissä ajoin ennen uusien ehtojen voimaan astumista ja kerromme myös selvästi muutosten sisällön.

6. Tilin voimassaolo ja lopettaminen

Asiakastilisi on voimassa toistaiseksi tai kunnes joko sinä tai Byggmax irtisanoo tilin. Voit milloin tahansa irtisanoa tilin olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun tili lopetetaan, poistamme kaikki henkilötietosi, jotka on kerätty ja käsitelty tilin voimassaolon aikana.

Tili lopetetaan automaattisesti, jos et kirjaudu tilillesi kahteen (2) vuoteen. Tilin lopettamisen yhteydessä poistamme kaikki henkilötietosi, jotka on kerätty ja käsitelty tilin voimassaolon aikana.

Byggmaxilla on oikeus lopettaa tili välittömästi, jos tilin väärinkäyttöä epäillään.

7. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä Byggmax-asiakastiliin liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, puh. 0753 25 29 46 (pvm/mpm) tai asiakaspalvelu@byggmax.fi.

______________________________________________________________

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi 25.5.2018 alkaen.

Byggmax AB:n ulkoinen tietosuojakäytäntö