SADEVESIJÄRJESTELMÄ HALLE

Saatavana useita pituuksia
Tuotenumero: 6115895
Täydellinen, erittäin laadukas katon sadevesijärjestelmä, johon kuuluvat sadevesikourut, syöksyputki, seinäkiinnikkeet, ulosheittäjä ja paljon muuta.
Näytä enemmän
Pituus:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

SADEVESIJÄRJESTELMÄ HALLE

Täydellinen, erittäin laadukas katon sadevesijärjestelmä, johon kuuluvat sadevesikourut, syöksyputki, seinäkiinnikkeet, ulosheittäjä ja paljon muuta. Järjestelmä on joustava ja helppo asentaa.

Sadevesijärjestelmä on valmistettu kestävästä kuumasinkitystä materiaalista ja maalattu kahdella maalikerroksella (High Build Polyester -maalilla). Erittäin hyvä sään- ja tuulenkestävyys sekä korroosiosuoja. Tyylikäs viimeistely. (Kouru 100 mm, syöksyputki 75 mm).

Veden valuminen on tärkeää ulkotiloissa ja muussa rakentamisessa. On esimerkiksi tärkeää, että sadevesi otetaan huomioon rakennussuunnittelussa. Vesi on aina ohjattava pois turvallisesti.

Hoito ja kunnossapito

Varma tapa, jonka avulla Halle-tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla monien vuosien ajan, on noudattaa kunkin tuotteen hoito-ohjeita.

Pieniä ja helppoja vinkkejä, kuten kuinka liukuvien osien lattiakiskot pidetään puhtaina. Pese alumiiniprofiilit pehmeällä autonpesusienellä ja haalealla vedellä, jossa on vähän astianpesuainetta. Muista huuhdella hyvin. Tässä on pieniä, yksinkertaisia ja ennen kaikkea hyödyllisiä vinkkejä, jotka pidentävät käyttöikää. Ennen kaikkea tuote pysyy tyylikkäänä ja toimivana monien vuosien ajan!
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero BMAVT13
Tavaramerkki Halle