Saunavaha Kelonharmaa

0,9L
Tuotenumero: 186140
Paino: 1
Soveltuu saunan puupintojen käsittelyyn. Ilves Saunavahalla voidaan käsitellä niin saunan lauteet kuin seinä- ja kattopaneelitkin.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
12 85 /kpl
kpl
Saunavaha Kelonharmaa
Soveltuu saunan puupintojen käsittelyyn. Ilves Saunavahalla voidaan käsitellä niin saunan lauteet kuin seinä- ja kattopaneelitkin. Soveltuu myös paneeliseinille ja puukalusteille. Sisältää puupintoja hyvin suojaavia vahoja. Imeytyy puuhun ja antaa sille kauniin, silkinhimmeän pinnan.

Tekniset tiedot

Työtapa: Suojaa lattiat hyvin. Sekoita Ilves Saunavaha huolellisesti. Levitä yhteen kertaan puun syiden suuntaisesti keinokuitu- tai vaahtomuovisiveltimellä tai -sienellä. Anna kuivua ja toista käsittely tarvittaessa seuraavana päivänä. Toinen käsittelykerta syventää värillisen saunavahan väriä. Puulaji vaikuttaa lopulliseen väriin. Käytetään vain kuiville pinnoille. Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta hyvin.

Riittoisuus: 10–14 m2/l puulaadusta riippuen.

Kuivumisaika: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 12 h. Käyttöönottokuiva vuorokauden kuluttua.

Kiiltoaste: Himmeä.

Ohenne ja työvälineiden pesu: Vesi.

Työskentelyolosuhteet: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja suhteellinen kosteus alle 80 %.

Varastointi ja kuljetus: Viileässä ja kuivassa, suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilyvyydet vaihtelevat tuotekohtaisesti, kysy lisää myyjältä. Avattu pakkaus ei kestä pitkäaikaista säilytystä.

Pakkauskoko: 0,9 L
Vaaralausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero IL2641