Seinälaatta Valkoinen 25x40

Kiiltävä, 1,08 m2/pkt
Tuotenumero: 6752155
Suorakaiteen muotoinen kiiltävä valkoinen seinälaatta, koko 25x40 cm.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Seinälaatta Valkoinen 25x40

Suorakaiteen muotoinen kiiltävä valkoinen seinälaatta, koko 25x40 cm.

Yleiset tiedot: Kaakeli on yhteisnimitys lasitetuille keramiikkalaatoille, jotka on valmistettu huokoisesta savimateriaalista. Kaakeleita on saatavana useina eri väreinä, muotoina ja kokoina, ja niitä käytetään yleensä seinäpintoina märkätiloissa, kuten keittiössä, WC:ssä tai kylpyhuoneessa.

Kaakeleiden veden absorptiokyky* on noin 10-20 %, mikä tarkoittaa, että pohjoismaisessa ilmastossa laattoja tulee käyttää pelkästään sisäseinissä. Klinkkerillä veden absorptiokyky on matalampi, noin 0,5-2 %, ja siksi se on myös lujempi ja kestää paremmin kemikaaleja ja pakkasta. Laattojen käyttäminen lattialla edellyttää vähintään 7-8 mm paksuutta ja lasitettua pintaa, joka ei ole sileä/kiiltävä. Näin vältetään liukastumisvaara lattian ollessa märkä.

Laatat valmistetaan polttamalla ne kuumaksi lämmitetyissä uuneissa, joissa lasimassa sulatetaan keramiikkapinnan päälle polton yhteydessä. Tästä valmistusprosessista johtuen lasitteen väri voi vaihdella hieman eri valmistustilanteissa. Siksi toimittajan tulee merkitä sävyerot jokaiseen myyntipakkaukseen sävy- tai varjostuskoodilla. Siksi ei voida taata, että eri valmistuskertojen pakkauksissa on sama sävy- tai varjostuskoodi, vaikka laatat myydään samalla nimellä tai tuotenumerolla. Ostajan on siis tarkistettava tämä, varsinkin jos laatat ostetaan useammalla kerralla pidemmällä aikavälillä. Myös koko voi vaihdella 1-2 mm laattaa kohden riippuen siitä, milloin ja missä olosuhteissa laatat on valmistettu.

*Vedenabsorptio voidaan määritellä suhteeksi suurimman vesimäärän painon välillä, jonka keraaminen materiaali voi absorboida tietyssä paineessa ja tiettynä aikana, ja materiaalin kuivan painon välillä; kosteussuhde ilmoitetaan prosentteina.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Cersanit