Sementtilaasti 25kg

C32/40
Tuotenumero: 0102
Paino: 25
Valutöihin sisä- ja ulkotiloissa, kunä valun paksuus on 20-100 mm. Veden- ja pakkasenkestävä.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-10 arkipäivät sisällä
Alkaen
4 79 /kpl
kpl
Sementtilaasti 25kg
Kuivalaasti, joka muodostuu sementistä, hiekasta (0-3 mm raekoko) ja lisäaineista. Sekoitetaan ainoastaan veteen käyttökelpoisen betonimassan aikaansaamiseksi.

Käyttökohteet

Sementtilaastia käytetään valutöihin sekä sisä- että ulkotiloissa, siellä missä valun paksuus on 20-100 mm ja missä tarvitaan veden- ja pakkasenkestävyyttä. Sementtilaasti antaa hienon pinnan ja sitä käytetään pääsääntöisesti siellä missä betonipinnan tulee olla siisti, kuten portaissa, lattioissa ja parvekkeilla. Sementtilaastia voidaan käyttää myös harrastevaluihin, kuten ruukkuihin ja muihin vastaaviin pientuotteisiin.

Työnkuvaus

Laasti sekoitetaan noin 3 litraan vettä. Sekoitusaika vähintään 10 minuuttia hitaasti sekoitettaessa, soveltuu parhaiten tasosekoittimeen. Käsin sekoitettaessa sekoitusaika on pidempi. Betoni on sekoitettava huolellisesti. Pinta suojataan kuivumiselta välittömästi valamisen jälkeen. Varovainen kastelu aloitetaan valamisen jälkeen, ja sitä jatketaan noin yhden viikon ajan. Matalien lämpötilojen edellyttämiin toimenpiteisiin on ryhdyttävä, kun lämpötila laskee alle + 5 asteeseen.

Menekki

Yhdestä säkistä Sementtilaastia saadaan noin 12- 13 litraa valmista laastia.

Säkkien säilytys

Säkit säilytetään kuivassa. Varastointi aika on vähintään kuusi kuukautta avaamattomassa alkuperäispakkauksessa.

Valamisen jälkeen

Valu tulee suojata sateelta ensimmäisen vuorokauden ajan peittämällä se muovikelmulla. Tämän jälkeen valua tulee kastella kahdesta kolmeen kertaan vuorokaudessa 3-5 vuorokauden ajan, koska lämpö nopeuttaa kuivumista ja nopea kuivuminen aiheuttaa halkeilua ja heikentää valun kestävyyttä. Siitä kuinka paljon ja usein valua joudutaan kastelemaan riippuu siitä kuinka lämmintä ja aurinkoista on.

Valaminen kylmässä

Kylmässä valaminen on huomattavasti haasteellisempaa, joten suosittelemme ottamaan yhteyttä ammattilaiseen mikäli valu joudutaan tekemään alle +5 asteen lämpötilassa.

Mikäli sinulla on kokemusta tämän tyyppisestä valutyöstä on seuraavat ohjeet syytä muistaa valettaessa matalissa lämpötiloissa: sekoittamiseen tulisi käyttää lämmintä vettä (30-40 astetta, enintään 60 astetta) ja kylmät alustat tulee lämmittää etukäteen siten, että valmiin betonin lämpötila on noin 20-30 astetta. Valun ollessa valmis se peitetään eristematoilla 3-4 vuorokauden ajaksi.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero Ei
Pontattu Ei