Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Kokolattiamatot

Kokolattiamatot Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kokolattiamatto on erinomainen valinta esimerkiksi makuuhuoneen lattiamateriaaliksi. Nykyiset kokolattiamatot ovat laadukkaita, ja ne myös hylkivät likaa. Asennuksen voi suorittaa laattoina tai sopivaan kokoon mitatuilla liuskoilla.

Laadukkaat ja kulutusta kestävät kokolattiamatot saat Byggmaxilta
Oletko viimeistelemässä kotiasi tai remontoitko jotakin huonetta uuteen uskoon? Byggmaxilta löydät laajan valikoiman kokolattiamattoja, joilla voit piristää kotisi ulkonäköä ja tuoda kotiisi lämpimän vaikutelman. Valikoimamme kokolattiamatot ovat nykyaikaisia ja kulutusta hyvin kestäviä. Ne ovat myös erittäin suosittuja muun muassa makuuhuoneessa. Kokolattiamaton asentaminen on yksinkertaista. Matot tulevat vakiolevyinä, joista ne on helppo mitata tarvittavaan kokoon. Mattoa voidaan myös jatkaa ilman, että näkyviin jää epäsiistejä saumoja. Muista varmistaa, että lattiasi on tasainen, pölytön ja muutenkin puhdistettu. Rullaa seuraavaksi matto auki ja leikkaa kokolattiamatto huoneen muotoon. Pitääksesi maton paikoillaan voit teipata sen kaksipuoleisella teipillä kynnyksen vierestä. Voit myös teipata maton pitkiltä sivuilta esimerkiksi tasavälein. Jos haluat, voit vielä lisätä lattialistat peittämään maton reunoja.

Kokolattiamatolle on myös vaihtoehtoja
Kokolattiamaton pitäminen käy pidemmän päälle kalliiksi, jos sellainen on jokaisessa huoneessa, koska se tulee pestä kerran vuodessa mattoliikkeiden vuokraamilla mattopesureilla. Kokolattiamatot myös tulee imuroida kerran viikossa mielellään imurilla, jossa on harjasuulake. Jos jotain läikkyy matolle, kannattaa kaikki tahrat pestä pois mahdollisimman nopeasti, jotta ne eivät kerkeä pinttymään. Kokolattiamaton tilalle voi miettiä laminaattilattiaa esimerkiksi olohuoneeseen. Laminaatti tekee kodistasi elegantin ja muuttaa minkä tahansa huoneen ilmettä ja tunnelmaa kertaheitolla. Laminaatilla on myös monia hyviä puolia. Materiaalin ohuudesta huolimatta se on kovaa ja kestää kulutusta. Väri ei muutu pitkänkään ajan kuluttua. Laminaattilattian alle voidaan myös asentaa joko sähköinen tai vesikiertoinen lattialämmitys, mikä pitää koko asunnon lämmityskustannukset kurissa. Byggmaxin avulla asennat niin kokolattiamaton kuin laminaattilattiat kotiisi nopeasti.

Helppohoitoiset kokolattiamatot Byggmaxilta
Saat laadukkaat kokolattiamatot järkevään hintaan Byggmaxilta. Likaa hylkivä materiaali tekee maton pitämisestä puhtaana helpompaa. Tutustu laajaan valikoimaamme jo heti tänään.

Rajaa hakua (0 aktiivista lajitteluperustetta)
Väri
Pituus (cm)
Leveys (cm)
Hinta
Tuotteen tyyppi
Lajitteluperuste:
Saatavuus:

Lavan pantti

Lavapantti maksetaan takaisin, kun palautat lavan Byggmax-myymälään.

Vajaalavalisä

Vajaalavalisä on kustannus, jonka veloitamme kokonaisen lavan osittamisesta.