Koukut

Koukut Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Jos tarvitset koukun, joka on tarpeeksi luja ja kestää korroosiota, valitse S-koukku. Se on valmistettu galvanoidusta teräksestä. Löydät meiltä myös muihin käyttötarpeisiin tarkoitetut koukut ja vaatenaulakot.

Ruostumatonta ja haponkestävää terästä
Meillä löydät myös kattavan valikoiman vanttiruuveja. Käytä niitä painaviin nostoihin ja veneilyyn. Ne soveltuvat myös kohteisiin, joissa mahdollinen vaijeri joutuu taipumaan tankojen, pylpyröiden tai muiden esineiden ympäri. Jos mietit vanttiruuville oikeaa kokoa, kannattaa valita sellainen vanttiruuvi, joka on murtolujuudeltaan yhtä kokoa suurempi kuin vaijeri, joka kiertää vanttiruuvin ympäri. Tiesitkö, että 133-lankainen vanttiruuvi on paljon notkeampi kuin esimerkiksi 19-lankainen? 19-lankainen vanttiruuvi soveltuu erilaisiin vanteisiin ja paikkoihin, joissa vaijeri on pääsääntöisesti suorassa tai ainakin melkein suorassa. Riippuen millaisen kiinnityksen vaijeriin tarvitset, voit hankkia vanttiruuvin joko haarukka-, T- tai silmäpäätteellä. Koussipäätteet ovat myös yksi vaihtoehto 133-lankaisille vanttiruuveille. Samakkiset vanttiruuvit on valmistettu joko teräksestä tai ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä. Löydät siis kaikkiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin koukut Byggmaxin suuresta valikoimasta.

Takaa koukuille tukeva kiinnitys
Olipa sinulla tiedossa millainen homma tahansa, kaiken tulee sujua näppärästi. Meiltä saat koukut moniin eri käyttötarkoituksiin. Oikeiden ja laadukkaiden välineiden ja materiaalien avulla työ valmistuu melkeinpä sormia napsauttamalla. Työstä riippuen voit tarvita myös erikoistyökaluja, jotta työn lopputulos olisi laadukas. Jos ajattelit vain äkkiseltään naulata hattuhyllyn paikoilleen, ei sinulla välttämättä ole aikaa etsiä vasaraa sieltä sun täältä. Kun kaikki työkalusi ovat käden ulottuvilla, homma sujuu paljon helpommin. Olipa kyseessä sitten naulakko kotiin tai kouluun, voit tarvita erilaiset työkalut erilaisiin kohteisiin. Riippuu nimittäin alustasta, millaisia työkaluja tarvitset. Timanttiporalla pystyt poraamaan reiän betoniseinään kiinnittääksesi koukun seinään. Minne ikinä koukun kiinnitätkin, tulee sinun varmistaa, että se myös pysyy seinällä.

Erimalliset koukut moniin tarpeisiin Byggmaxilta
Hanki itsellesi kestävät ja laadukkaat koukut järkevään hintaan Byggmaxilta. Teitpä sitten itsellesi naulakkoa kotiin tai kiinnititpä koukkuja kouluun tai johonkin muuhun laitokseen, löydät meiltä kaiken, mitä tarvitset sujuvaan työskentelyyn.

Näytä enemmän
Suodata

219 Tulokset

Järjestä
Bårebo
2kpl, yleistulppa 11mm, Koukku 5x60mm
3 99  €
Beslagsboden
Musta takorauta, korkeus 110 mm
9 54  €
Beslagsboden
27 74  €
Habo
5 49  €
Beslagsboden
9 83  €
Beslagsboden
27 74  €
Habo
3 49  €
Beslagsboden
25 13  €
Beslagsboden
30 66  €
Habo
0 59  €
Beslagsboden
16 18  €
Pisla
2-Vaatekoukkulista
13 95  €
Beslagsboden
Antiikkimessinki, 43 mm
9 93  €
Beslagsboden
83 81  €
Tesa
4 99  €
Beslagsboden
7 23  €
Beslagsboden
7 80  €
Beslagsboden
14 70  €
Bårebo
2kpl, yleistulppa 9x40mm, Koukku 4,7x11x75mm
2 49  €
Bårebo
10 kpl
1 49  €
Beslagsboden
40 46  €
Beslagsboden
43 06  €