Stoppari V Liuotinohenteinen eristysmaali Valkoinen

0,9L, valkoinen
Tuotenumero: 187120
Paino: 1
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Saatavilla Verkossa
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
27 90 /kpl
kpl
Stoppari V Liuotinohenteinen eristysmaali Valkoinen
Estää tehokkaasti muun muassa nikotiini- ja nokitahrojen näkymisen pintamaalin läpi. Täyshimmeä, hyytelömäinen alkydimaali. Soveltuu sulkumaaliksi nikotiini-, noki- ja vesivahinkojen vaurioittamille pinnoille estäen niiden aiheuttamien värjäytymien näkymisen pintamaalin läpi. Sopii erittäin huokoisten pintojen pohja- ja pintamaaliksi. Erittäin hyvä pesunkesto.

Tekniset tiedot

- Käyttökohteet: Uusien ja ennen maalattujen rappaus-, tasoite-, lastulevysekä puupintojen maali. Soveltuu myös roiskerapatuille katoille.
- Esikäsittely, maalaamattomat pinnat: Puhdista pinnat pölystä. Tasoita tarvittaessa sopivalla Ilves-tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly.
- Esikäsittely, aikaisemmin maalatut pinnat: Pese pinnat Ilves Maalarinpesulla. Tasoita pinnat tarvittaessa sopivalla Ilves-tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly.
- Käyttö: Sekoita hyvin ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa. Levitä maali 1–2 kertaa.
- Työtapa: Telaus, ruiskutus tai sively.
- Riittoisuus: 8–12 m2/l.
- Kuivumisaika: Pölykuiva noin 1/2 h kuluttua, päälle maalaus noin vuorokauden kuluttua.
- Kiiltoaste: Täyshimmeä.
- Ohenne ja työvälineiden pesu: Alifaattinafta tai lakkabensiini.
- Työskentelyolosuhteet: Maalattavan pinnan on oltava kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana on pinnan, ilman ja maalin lämpötila oltava yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.
- Kuljetus ja varastointi: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilyy vähintään 12 kk avaamattomassa pakkauksessa. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Sisältää alifaattinaftaa.
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Ilves-maalit