Karm och tröskel

Kynnykset Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Täyspuiset kynnykset ja karmit ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Tuotteet ovat saatavilla 70 cm–100 cm leveisiin oviaukkoihin. Voit valita tuotteet joko valmiiksi käsiteltyinä tai käsittelemättöminä.

Viimeistele remonttisi kestävillä kynnyksillä ja karmeilla
Viimeistele remonttisi kotisi tyyliin sopivilla kynnyksillä ja karmeilla. Byggmaxista löydät sekä kynnykset että karmit valmiiksi käsiteltyinä tai käsittelemättöminä 70 cm - 100 cm leveisiin oviaukkoihin. Valitsemalla käsittelemättömät tuotteet varmistat, että lopputuloksesta tulee juuri sinulle sopiva. Valmiiksi käsitellyt tuotteet taas nopeuttavat remonttiasi, sillä pääset asennushommiin saman tien ja valmista tulee nopeasti. Kynnysten ja karmien asennus itse on helppoa. Ovenkarmien asennukseen tarvitset vain sopivat työkalut, kiiloja ja tarkan mitan. Karmien asennus helpottuu, kun varmistat jokaisen työvaiheen välissä mitat, kulmat ja suoruudet ristimittaa unohtamatta. Ennen asennuksen aloitusta muista varmistaa oven aukeamissuunta, jotta saat lopputuloksesta kerralla sellaisen kuin haluat. Kun ovenkarmit ovat paikallaan, kynnyksen kiinnitys sujuu helposti.

Itse tekemällä lopputuloksesta tulee mieluinen
Kun valitset puiset karmit ja kynnykset, varmistat niiden kestävän aikaa. Puiset tuotteet ovat helppoja huoltaa ja ne ovat ekologinen valinta joka kotiin. Voit pintakäsitellä ne uudelleen aina halutessasi ja tuoda valintasi mukaan tilaan joko perinteisen tai modernin ilmeen. Karmien ja kynnysten lisäksi tarvitset sopivat välineet ja työkalut kiinnitykseen. Varmista, että sinulta löytyy vasara tai ruuvinväännin, rullamitta, suorakulma, vatupassi, 20 milliä karmin syvyyttä pidemmät kiilat ja kynä. Karmien ja kynnysten kiinnittämiseen sopivat esimerkiksi uppokanta- ja lankanaulat. Valitse kestävyyttä kaipaavaan kiinnitykseen sisätiloissa sähkösinkitty naula. Viimeiste työ huomaamattomilla uppokantanauloilla. Kiinnitykseen ja viimeistelyyn voit käyttää myös esimerkiksi ruuveja, liimaa tai tarraa. Valitsethan kiinnitystavan aina lattia- ja seinämateriaalien mukaan. Löydät kaikki olennaiset tarvikkeet Byggmaxilta.

Kestävät kynnykset kodin kaikkiin huoneisiin Byggmaxilta
Tee itse ja onnistu. Nyt kannattaa hankkia kynnykset ja karmit kodin joka huoneeseen Byggmaxilta, sillä meiltä saat laatua järkevään hintaan. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi, joten tule ostoksille jo tänään.

Filtrera

4 träffar

Sortera på
210cm, 92mm
39 90  €
Finns i flera längder
Från 10 90  €
Finns i flera storlekar
Från 12 90  €
Finns i flera storlekar
Från 13 49  €