Suomeksi
Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0753-25 29 46
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 17 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Varuinformation

Träolja 2,5L
Träoljan är vattenbaserad och miljöanpassad träolja för obehandlade eller tidigare oljade träytor utomhus: trall, staket, utemöbler, snickerier. Träolja V Basic är en enklare typ av träolja som håller en säsong.
Träolja Basic är vattenspädbar olja gjord på linolja som innehåller vattenavisande ämne och fungicider mot alger och mögel.
Färg: Klar, färglös olja
Mängd: 2,5 lit

Applicering


Underlaget ska vara torrt och rent så att oljan tränger in på bästa sätt. Träet rengörs enkelt med såpa och ljummet vatten. Trä som stått ute tvättas med algtvätt innan inoljning. Stryk på oljan med pensel, svamp eller roller. Se till att fördela oljan tunt och jämnt skikt. Torka bort överflödig olja efter cirka en timma. Känns ytan torrt på vissa ställen görs en andra strykning.

Tänk på


Träolja V Basic innehåller fungicider mot alg och mögelpåväxt och är därför ingen lämplig olja för ytor som kan komma i kontakt med livsmedel.
Det finns risk för självantändning av använda trasor, trassel etc. Lägg använda trasor, trassel i vatten ett dygn innan de kastas eller bränn dem.

LADDA NER MER INFORMATION

SNABBA FAKTA

Användningsområde Trall
Färg Färglös
Leverantörens artikelnummer 19870
Paketvikt 2.61 kg
Typ Träolja
Volym 2.5 l