Golvlist 2300 SX183 Orac Decor

ART.NR: 662961
De nya Orac Decor® profilerna med rundad topp har oändliga möjligheter. SX183 är den medelstora i CASCADE-familjen.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Golvlist 2300 SX183 Orac Decor

De nya Orac Decor® profilerna med rundad topp har oändliga möjligheter. SX183 är den medelstora i CASCADE-familjen.

Det är enkelt att ge hela ditt utrymme ett konsekvent utseende: en och samma profil kan användas som panellist, hörnlist, dörrfoder och även som sockel!

Lister för inredningssnickerier måste inte vara tillverkade av trä. Den här panellisten i en formstabil plast som är lätt att bearbeta. Listen monterar du själv enkelt med lim och målar sedan för att få dekorationen att smälta väl ihop med väggen. I äldre hus där gamla inredningsdetaljer som lister och stuckatur gått förlorad återskapar du lätt den tidigare miljön. I modern inredning är det lätt att leka med formelement från olika tidsepoker och skapa en ombonad miljö efter eget kynne.

Montering

Använd vanliga handverktyg för att såga, slipa och bearbeta innan montering. Montera med DecoFix Pro lim. Skarvarna limmas med DecoFix Extra. Överflödigt lim torkas genast bort med vatten eller mild såplösning.

Duropolymer

Duropolymer är en stöt- och vattentålig polymerblandning med hög densitet. Materialet har en fin målningsbar yta som låter även fina detaljer framträda tydligt. Slipbar och lätt att bearbeta med vanliga handverktyg vid installation. Kan även användas utomhus. Vid rengöring tål materialet fukt och de flesta lösningsmedel.
Läs mer
Varumärke Orac Decor
Leverantörens artikelnummer SX183