KAASUGRILLI CROWN 410 BROIL KING

4 brännare
ART.NR: 6335782
Broil King Crown™ Cart 410 gasolgrill har 4 brännare med en effekt på 12,4 kW. Gasolgrillen har sidobord i pulverlackerat stål och grillgaller i gjutjärn med perfekta värmeegenskaper.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

KAASUGRILLI CROWN 410 BROIL KING

Broil King Crown™ Cart 410 har 4 brännare med en effekt på 12,4 kW. Gasolgrillen har sidobord i pulverlackerat stål och grillgaller i gjutjärn med perfekta värmeegenskaper. Det eleganta locket är tillverkat i dubbla lager emaljerat stål och gjuten aluminium samt en grillbox i gjuten aluminium. Grillyta: 64x44cm.

Alla Broil King®-gasolgrillar är tillverkade för att utföra och ge dig oöverträffad mångsidighet i matlagningen utomhus. Med det legendariska Broil King® grillsystemet kan du tillaga nästan allt du vill och hur du vill på grillen.

Grillugnen med fantastisk värmeisolering

Grillugnen är tillverkad i gjuten aluminium och ger en mycket lång hållbarhet och en utmärkt värmeisolering. Grillugnen är konstruerad som en varmluftsugn för att möjliggöra jämn tillagning och även i den nedre delen av ugnen förångas köttsafter och fett så att droppbrickan alltid är tom och smaken stannar i din mat.

Flav-R-Wave™-teknik

Köttsafter och fett som droppar ner på de rostfria stålvågorna Flav-R-Wave™ förångas omedelbart. Ångan som skapas genom denna process genomsyrar maten med den där oemotståndliga grillsmaken. Flav-R-Wave™ ger också överlägsen värmefördelning över hela ytan och skyddar brännarna.

Grillgaller i gjutjärn

Grillgaller i gjutjärn ger utmärkta värmeegenskaper som ger grillränder och stänger inne smak och köttsafter i maten.

Brännarna ger kraft och prestanda

Brännarna av högkvalitativt, rostfritt stål har brännarportar på båda sidorna för att säkerställa full effekt på varje cm av grillen och de värms upp till 350 grader på några minuter för effektiv grillning.

Perfekt temperaturkontroll

Linear-Flow™-ventiler med 180º SensiTouch™-vred ger dig fullständig kontroll över temperaturregleringen och gör det möjligt att ställa in grillen på rätt temperatur för att bryna, ugnsgrilla eller tillaga långsamt.

Broil King Crown™garantiprogram

•Grillbox: 10 år
•Brännare: 5 år garanti
•Lackering och andra delar: 2 år

Nordamerikansk kvalité

Alla gasolgrillar är tillverkande i Nordamerika och använder högkvalitativt rostfritt stål för många komponenter. Alla andra stålkomponenter är förzinkade och vidare behandlade med porslinsemalj eller pulverlack genom en trestegsprocessprocess som ger överlägset rostskydd.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 865053NO
Varumärke Broilking