KAASUGRILLI CROWN 490 BROIL KING

4 brännare
ART.NR: 6335781
Broil King Crown™ Cabinet gasolgrill 490 har 4 st brännare med en effekt på 12,4 kW. Sidobrännare i aluminiserat stål 2,7 kW och en rotisseribrännare på 4,4 kW med Premium rotisseriet.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

KAASUGRILLI CROWN 490 BROIL KING

Broil King Crown™ Cabinet 490 har 4 st brännare med en effekt på 12,4 kW. Sidobrännare i aluminiserat stål 2,7 kW och en rotisseribrännare på 4,4 kW med Premium rotisseriet.

Gasolgrillen har nedfällbara sidobord i pulverlackerat stål, lock i emaljerat stål och gjuten aluminium samt en grillbox i gjuten aluminium.

Crown™-serien erbjuder både kraft och prestanda i en mängd olika format för att passa entusiaster av matlagning på grillen. Crown-serien har detaljer i kvalitativt, rostfritt stål såsom grillbox, kontrollpanel och handtag. För god förvaring är grillen utrustad med ett skåp med 2 dörrar där man kan förvara grillverktyg och rökbox eller dyl. Grillyta: 64x44cm.

Grillugnen med fantastisk värmeisolering

Grillugnen är tillverkad i gjuten aluminium. Grillugnen är konstruerad som en varmluftsugn för att möjliggöra jämn tillagning och även i den nedre delen av ugnen förångas köttsafter och fett så att droppbrickan alltid är tom och smaken stannar i din mat.

Flav-R-Wave™-teknik

Köttsafter och fett som droppar ner på de rostfria stålvågorna Flav-R-Wave™ förångas omedelbart. Ångan som skapas genom denna process genomsyrar maten med den där oemotståndliga grillsmaken. Flav-R-Wave™ ger också överlägsen värmefördelning över hela ytan och skyddar brännarna.

Rotisseriset Premium

Gasolgrillen är utrustad med en rotisseriebrännare och ett kraftigt spett och gafflar i rostfritt stål. Roterar och öser köttet vilket gör det väldigt saftigt och mört. Eftersom rotisseriet drivs av elektricitet ska du inte använda det när det regnar eller snöar. Kom ihåg att använda droppform. Placera pannan mitt under fågeln. Fyll droppformen upp till 3–5 cm med vatten och tillsätt tranbär eller ananasjuice för extra smak. Låt inte droppformen torka ut. Använd endast den bakre rotesseriebrännaren, de andra brännarna ska vara helt avslagna.

De unika vändbara grillgallren

Dessa grillgaller i gjutjärn ger utmärkt jämn värme som ger grillränder och stänger inne smak och köttsafter i maten. De kraftiga, gjutna gallren är vändbara och har två olika sidor. Den ena sidan har spetsar för att skapa perfekta grillränder medan den andra sidan har spår där köttsaften samlas, vilket ger en naturlig ösning och ett saftigare kött.

Broil King Crown™-garantiprogram
•Grillbox: 10 år
•Brännare: 5 år
•Grillgaller: 2 år
•Lackering och andra delar: 2 år

Nordamerikansk kvalité

Alla gasolgrillar är tillverkande i Nordamerika och använder högkvalitativt rostfritt stål för många komponenter. Alla andra stålkomponenter är förzinkade och vidare behandlade med porslinsemalj eller pulverlack genom en trestegsprocessprocess som ger överlägset rostskydd.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 865283NO
Varumärke Broilking