Marknadskoordinator Terese

 

Terese påbörjade sin resa på Byggmax 2018 och klev in som inköpskoordinator. Tjänsten var ett vikariat och hon har sedan dess fått möjligheten att utvecklas vidare och arbetar idag som marknadskoordinator.

  • ”Anledningen till att jag sökte mig till Byggmax var att annonsen var så tilltalande, samt att man lyfte värderingarna, som jag kände stämde överens med mina.
    Jag har fina barndomsminnen från Byggmax, från den tiden då jag och min pappa åkte till b la kallhallen och köpte virke. 
  • Den största anledningen till att jag har stannat kvar är att jag har fått mycket ansvar, jag får fatta beslut och har de befogenheter som jag känner att jag behöver.
    Det bästa med Byggmax är att man får göra fel och på så vis lära sig av sina misstag, men även att man känner att man betyder något – att allas arbete spelar en viktig roll i vår framtida resa. Vi har även en väldigt god sammanhållning på företaget, vi hittar ofta på olika saker tillsammans vilket är kul.

Terese beskriver Byggmax företagskultur som väldigt platt, där alla får tycka till och man är öppen för nya förslag.
Om Terese skulle behöva välja ett ord ifrån våra värderingar, skulle hon välja värdeordet Ansvar, detta för att det är precis så det är. Man får ta mycket ansvar och på så sätt utvecklas som människa både personligen men också i sin yrkesroll.

  • ”Men något som jag tycker är det bästa är att våra värderingar inte bara är ord, utan det är verkligen något vi lever och pratar om.”

Namn: Terese Karlsson
Roll på Byggmax: Marknadskoordinator
Bor: Norr om Stockholm
Karriär i korthet: Har en civilekonomutbildning i grunden, har även arbetat som konsultchef.
På Fritiden: Då hittar ni mig på gymmet
Det bästa resminnet: Zakynthosresan där vi hyrde mopeder och upptäckte nya platser, underbart.
På TV: Netflix
I lurarna: Just nu spelar jag The Weekend.
Dold talang: En stjärna på att sjunga i duschen
Har jag alltid i fickan: Min mobil