Plåttakfärg Brytbas vit

0,9L
Artikelnummer: 198107
Vikt: 1
Den kompakta och elastiska plåttakfärgen är baserad på akrylatbindemedel, har en god vidhäftning och innehåller rostskyddspigment.
Välj butik för att se lagertstatus
Tillgänglig online
Skickas inom
2-5 vardagar
Från
22 90 /st
st
Plåttakfärg Brytbas vit
Den kompakta och elastiska plåttakfärgen är baserad på akrylatbindemedel, har en god vidhäftning och innehåller rostskyddspigment. Motståndskraftig mot påfrestningar på grund av väderväxlingar. Passar även till tidigare obehandlade förzinkade stålytor och tidigare målade plåtytor.

Teknisk information

– Nya ytor: Tvätta taket med Ilves plåttvätt genom att borsta kraftigt och skölj av med vatten. Blanda Ilves plåttakfärg väl innan användning och måla taket två gånger.
– Tidigare målade ytor: Ta noggrant bort lös färg och tvätta rent ytan med ett ammoniakbaserat plåtrengöringsmedel. Ta noggrant bort eventuell rost och grunda de rostiga delarna med Ilves rostskyddsmedel. Blanda Ilves plåttakfärg väl innan användning och måla taket två gånger.
– Påföring: pensel, roller eller spruta. Jämna ut ytan med pensel efter rollning.
– Räcker till: cirka 8–10 m2/l.
– Torkningstid: Yttorr 1–3 h (vid en temperatur på +23 ºC och en relativ luftfuktighet på 50 %). Ommålning nästa dag. I lägre temperaturer och fuktigt väder är torkningstiden längre.
– Glansvärde: matt.
– Rengöring av verktyg: vatten.
– Arbetsförhållanden: Under målningen och tiden som färgen torkar ska temperaturen på färgen och ytan som ska målas vara minst +10 ºC och med en relativ luftfuktighet under 80 %. Färgskiktet måste torka innan det regnar eller uppstår kondens.
– Förvaring: Skyddas från frysning. Förvaras oåtkomligt för barn.
Snabba fakta
Varumärke Ilves-maalit