SPARTRAPPA ATLANTA ONEBOX DOLLE

Finns i flera färger
ART.NR: 6443692
En elegant och platsbesparande trappa från Dolle perfekt anpassad för begränsade utrymmen. Atlanta-trappan finns i flera moderna färger med en halvblank yta.
Läs mer
Färg:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

SPARTRAPPA ATLANTA ONEBOX DOLLE

Atlanta är en platsbesparande trappa från Dolle perfekt anpassad för begränsade utrymmen. Atlanta-trappan finns i flera moderna färger med en halvblank yta. Välj den design som bäst passar dina behov och inredningsstil bäst.

Gör plats för mer!

Den smarta formen på trappstegen gör Atlanta till en riktig platsbesparande trappa! Spartrappan levereras med 11 multiplex boksteg och det är möjligt att ta bort ett eller flera trappsteg om en maximal golv-till-golvhöjd på 300 cm inte krävs. Varje enskilt trappsteg har en justerbar höjd på mellan 19 och 25 cm.

Kompromisslös säkerhet och komfort

Enkla, modulära strukturelement och ett rakt PVC-räcke säkerställer en enkel installation på under en dag. Trappans stålkonstruktion är pulverlackerad och ledstången är gjorda av färgad UV-beständig PVC, vilket ger en stark och slitstark trappa. Trappens räcke fästs i två trappsteg för att maximera komfort och stabilitet.

Atlanta är en solid, stabil och slitstark trappa skapad för vardagligt bruk. Trapporna är certifierade och uppfyller gällande lastkrav i enlighet med europeiska byggföreskrifter (EUROCODE) som säkerställer en fullständigt säker trappa. Obs! Vi uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.
Om ytterligare säkerhet önskas på trappan erbjuder vi ett alternativ där en baluster kan läggas till på det mittersta trappsteget, vilket minskar avståndet mellan balustrarna från 20,5 cm till 9 cm för ökad säkerhet och komfort.

För att öka säkerheten för barn kan du lägga till ett extra räcke och barnlister för att minska avståndet mellan stegen. Det är även möjligt att lägga till ett räcke till toppen av trappan, på en trappavsats eller liknande. Avsluta med DOLLE täcklock kit, som är utformad för att dölja skruvarna som används för att säkra trappan.


•Lätt att montera
•Slitstark och stabil
•Enkel och minimalistisk design
•Hållbart material
•FSC®-certifierat trä
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 1077002-0100
Varumärke Dolle