SPARTRAPPA BERLIN OLJAD VIT EK SHAPE6 DOLLE

Finns i flera utföranden
ART.NR: 6443509
Berlin är en platsbesparande trapplösning från Dolle med moderna trappsteg i högkvalitativt material. Designen passar in med de flesta inredningsstilar.
Läs mer
Färg:
Trappsteg:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

SPARTRAPPA BERLIN OLJAD VIT EK SHAPE6 DOLLE

Berlin spartrappa kombinerar form och funktion i ett fint samspel. Trappan har individuellt justerbara steg vilket gör den till en idealisk lösning när det saknas utrymme.

Trappstegen och räckena är gjorda av högkvalitativt FSC®-certifierat trä, förseglat i oljebehandling. Oljan används som en miljövänlig ytbehandling med avsikten att producera träets estetik och kvalitet i en naturlig finish. Strukturelementen är gjorda i pulverlackerat stål i moderna färger med en halvblank yta, som skapar ett elegant utseende. Berlin kan enkelt anpassas till alla rum eller format tack vare sin modulära konstruktion och stegform.

Justerbar för att passa just ditt rum

Genom att forma trappans modulstruktur för just ditt rum skapas ett helt unikt intryck. Varje steg kan roteras upp till 22,5 grader vilket gör att du kan installera trappan i både rak och kvartssvängd form (upp till 90 grader totalt). Räcket är pulverlackerat i samma moderna, halvblanka färg som trappans strukturella element och ledstången är också gjorda av samma massiva, behandlade trä som du har valt för dina trappsteg.

Säkerhet kommer först

Trappan överensstämmer helt med de lastkrav som anges i de europeiska byggförordningarna (EUROCODE).
Obs! Denna trappa kan ej godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.

Genomtänkt design

BERLIN trappan är framtagen med fokus på design och förpackningen innehåller därför täckning för att dölja skruvar och monteringar. Resultatet är en vacker trappa med rena linjer och ett enkelt, elegant utseende.
Skapa en fin visuell touch och extra säkerhet genom att lägga till skyddsräcken till trappavsatsen i samma design som ditt trappräcke.
Som standard levereras trappan med ett ensidigt räcke. För att öka både säkerhet och komfort kan ytterligare ett trappräcke läggas till och köpas separat. Barnlister kan tilläggas för att säkerställa att barn inte kan krypa eller fastna mellan stegen. De monteras under varje steg och finns i färger som matchar resten av din valda trappa.

Övrig information

•FSC®-certifierat trä
•Högkvalitativt material
•Platsbesparande trappa
•Flexibel och praktisk
•Enkel att installera
•Justerbar efter individuella behov och enkel installation
Läs mer
Varumärke Dolle
Leverantörens artikelnummer 5083579-0100