SPARTRAPPA DUBLIN CLASSIC II 1/4 BOK DOLLE

Finns i flera utföranden
ART.NR: 6444835
Dublin är en flexibel och elegant modultrappa från Dolle som finns i flertalet olika varianter och färger/material. Dublin spartrappa är tillverkad i FSC®-certifierat trä och passar in i de flesta hem och inredningsstilar.
Läs mer
Färg:
Trappsteg:
Bredd:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

SPARTRAPPA DUBLIN CLASSIC II 1/4 BOK DOLLE

Dublin är en flexibel och elegant modultrappa från Dolle som finns i flertalet olika varianter och färger/material. Dublin-trappan är gjord av FSC®-certifierat trä och passar in i de flesta hem och inredningsstilar.

Denna smarta och platsbesparande trappa kombinerar en elegant och tidlös design med smarta funktioner. Tack vare en mängd olika format och mönster kan trappan anpassas till trånga utrymmen utan att förlora sitt fina utseende.

Trappans konstruktion

11-15 stycken massiva trästeg ingår till trappan som ger en maximal golv-till-golvhöjd på 360 cm. Vid 13-15 steg är det nödvändigt att installera stödstolparna som ingår i paketet. Om golv-till-golvhöjden inte är nödvändig avlägsnas steg helt enkelt tills önskad höjd nås.

Trappans ytor är otroligt slitstarka, tål repor och är lätta att underhålla tack vare den halvblanka ytan. Höjden på varje steg kan justeras mellan 18,5 och 22,5 cm.

Olika varianter av Dublin spartrappa

Dublin kan installeras i rak form samt i en kvarts- eller halvsvängd form, med ett urval av trappsteg, räcken och färger. Kvarts- eller halvsvängningen kan placeras var som helst på trappan i linje med dina behov (4 väggfästen ingår i förpackningen). Två behövs om du installerar trappan med kvartsvängd form och alla fyra behövs om du installerar med halvsvängd form.

Eftersom balustrarna är monterade på trappstegens utsida maximeras fotutrymmet när du går på trappan. Balustrarna är fästa på två trappsteg vardera för att optimera komfort och stabilitet - samt för göra trappstegen enklare att rengöra.

Balustrarnas toppelement är gjorda av pulverlackerat aluminium för att uppnå en perfekt finish. Räckena är alltid pulverlackerade i samma moderna halvblanka färger som trappan och ledstången är gjorda av massivt trä för att matcha trappstegen.

Säkerhet och tillbehör

Trappan uppfyller de lastkrav som definieras i gällande europeiska byggföreskrifter (EUROCODE).
Obs! Vi uppmärksammar dock att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.

Detaljerna ligger i designen!

DUBLIN-trappan är utvecklad med fokus på designfinish och paketet innehåller därför täckning för att dölja skruvar och monteringar. För att lägga till de visuella detaljerna och öka säkerheten går det att montera skyddsräcken vid trappavsatsen.

Som standard levereras trappan med ett ensidigt räcke. För att förbättra både säkerhet och bekvämlighet kan ytterligare ett trappräcke köpas separat. För att barnsäkra trappan kan du även installera lister under trappstegen för att säkerställa att barn inte kan krypa eller fastna mellan stegen.

•Attraktiv och modern design
•Massivt FSC®-certifierat trä
•Platsbesparande trappa med bekväma trappsteg
•Extremt flexibel - Lätt att installera
•Anpassningsbar efter dina behov och din inredningsstil
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 5082520-0100
Varumärke Dolle