SPARTRAPPA FRANKFURT STYLE6 1/4 OLJAD EK DOLLE

Finns i flera utföranden
ART.NR: 6444532
Spartrappa Frankfurt från Dolle är en platsbesparande trappa som kombinerar maximal komfort med bra flexibilitet i en snygg design.
Läs mer
Färg:
Trappsteg:
Bredd:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

SPARTRAPPA FRANKFURT STYLE6 1/4 OLJAD EK DOLLE

Frankfurt spartrappa är en modulär trappa designad för dig som saknar utrymme men inte vill äventyra säkerhet, komfort och kvalitet. Den modulära designen gör trappan enkel att installera.

Stegen och räckena är tillverkade av högkvalitativt FSC®-certifierat trä förseglat med olja. Trapporna har fått en miljövänlig ytbehandling för att lyfta fram de estetiska elementen i träet med en naturlig finish. Träet är speciellt utvalt för att ge en exklusiv och elegant trappa. Strukturelementen är tillverkade av pulverlackerat stål med en halvblank yta.

Anpassningsbar trappa

Genom att forma trappans modulära struktur för just ditt rum skapas ett helt unikt intryck. Frankfurt finns i rak, kvartssvängd eller halvsvängd form. Upp till 13 steg ingår, vilket ger en maximal golvhöjd på 301 cm. Varje steg har en justerbar höjd mellan 18,5 och 21,5 cm. Det är möjligt att anpassa svängningen för kvarts- eller halvsvängda trappor efter individuella behov. Väggfästen ingår för att öka trappans stabilitet.

Säkerhet

Trappan överensstämmer helt med de europeiska lastkraven som definieras i de europeiska byggförordningarna (EUROCODE). OBS! Den här trappan kan inte godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.

Genomtänkt design

Frankfurt trappan är utformad med fokus på design och förpackningen innehåller täckning för att dölja skruvar och monteringar. Detta resulterar i en enkel och elegant trappa med rena linjer.

Som standard levereras trappan med ett ensidigt räcke. Genom att lägga till räcken i samma design kan du skapa en extra visuell touch och dessutom öka säkerheten.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 5084156-0100
Varumärke Dolle