Suomeksi
Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0753-25 29 46
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 17 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Varuinformation

Ventilationslist Isola
Isola-ventilationssystemet är den perfekta lösningen för att säkerställa isolerade branta taks luftväxling och lufttäthet. Lösningen används på branta tak som har en tät takkonstruktion och där ett ventilationsmellanrum behövs mellan underlaget och värmeisoleringen. Systemet består av Isola Ventilationslister, Kerabit Wind-vindskydd och vindskyddstejp. Den ideala lösningen när du bygger en vindsvåning.
Isola-ventilationssystemet lämpar sig särskilt bra för projekt där byggnadernas kalla vindsutrymmen ändras om för att kunna användas som bostad.
Ovanför kalla vindsutrymmen finns ofta täta takkonstruktioner. Om dessa vindsutrymmen isoleras släpper de inte ut fukt ur konstruktionerna. I dessa fall är det viktigt att bygga en luftspalt mellan underlaget och isoleringsskiktet för att få bort fukt och samtidigt hålla takytan kall.
Isola-ventilationssystemet är en smart och effektiv lösning som säkerställer ventilation i takkonstruktionen och samtidigt tillräcklig täthet. Produkterna i systemet är miljövänliga och kan återvinnas.

SNABBA FAKTA

Bredd 50 mm
Höjd 50 mm
Leverantörens artikelnummer 800219
Längd 2000 mm
Märke Isola