Suomeksi
Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0753-25 29 46
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 17 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta
Skickas inom: 5-10 arbetsdagar
Skickas inom: 5-10 arbetsdagar
Visa alla varianter

Varuinformation

Vindspärr Wind Kerabit
Kerabit Wind är ett starkt och säkert vindskydd. Produkten garanterar ytterväggarnas fukttekniska funktion och täthet mot vind och regnvatten. Kerabit Wind består av mikroporös polypropylenmembran som är laminerad på båda sidorna med uv-stabiliserad polypropylenväv.
Tack vare sin konstruktion är produkten slitstark, har bra draghållfasthet och tål hård vind. Kerabit Wind skyddar konstruktionerna och isoleringarna mot fukt under byggtiden och säkerställer att eventuell fukt i luftspalten under fasadmaterialet inte kommer in i konstruktionerna.
Kerabit Wind-vindskyddet är mycket diffusionsöppet. Detta garanterar att fukten som går genom väggkonstruktionerna inte samlas under vindskyddet och leder till kondensproblem eller fuktrisker.
Kerabit Wind-produktens bredd är optimerad enligt standardrumshöjd. Produkten monteras vågrätt på väggarna och över alla genomföringar. Detta snabba och effektiva monteringssätt minimerar överlappningar och garanterar att dörr- och fönstergenomföringarna är täta.
- Rullens storlek: 2,8 x 25/50 m

LADDA NER MER INFORMATION

SNABBA FAKTA

Bredd 2,8 m
Leverantörens artikelnummer 15795
Längd 25 m
Märke Kerabit