Suomeksi
Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0753-25 29 46
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 17 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Om Byggmax

Företaget Byggmax

Vår filosofi – Bra byggvaror till låga priser

Byggmax idé är enkel, vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Vi har över 133 varuhus i Norden, varav 88 st i Sverige. Varuhusen präglas av self-service, som kund lastar och plockar du själv byggmaterialet i vår drive-in. Som stöd och hjälp hittar du rikligt med information, instruktion och inspiration på vår hemsida och i vår app. På varuhusen hittar du ett populärt basutbud av produkter för att bygga, renovera och inreda ditt hus eller din lägenhet. Vår e-handel kompletterar våra varuhus genom att erbjuda ett utökat sortiment med 1000-tals ytterligare byggvaror som du som kund smidigt kan beställa för hemkörning.

Historien om Byggmax

För 20 år sedan öppnade vi den första Byggmaxbutiken i Täby. Plötsligt fick branschen en envis konkurrent som troligtvis var ganska harmlös. Men nykomlingen hade ett hemligt vapen som ingen riktigt hade räknat med. Tack vare ett smart drive in-system kunde kunden själv plocka varor direkt från lagerhyllorna. Det var sällsynt på sin tid och resulterade i priser som fick byggjättarna att darra i sina galoscher. Samtidigt köpte den lilla underdoggen in basvaror i stora volymer och kunde därför pressa priserna ännu mer. Med tiden tog många efter drive in-principen och hela branschen låg allt som oftast i priskrig. Men lyckligtvis var den ettrige uppstickaren sällsynt motiverad, barnsligt förtjust i förbättringar och fast besluten att inte ligga på latsidan!

2013: 20-årsjubileum & öppnandet av vår 100:e butik i Norden

Byggmax _20_sv

2013 firade Byggmax 20 år och slog upp portarna till vår 100:e butik. Byggvaror med bra kvalitet till låga priser har varit ett lyckat koncept och etablerat Byggmax som en offensiv lågprisaktör inom byggvaruhandeln i Norden, där lanseringar i Norge 2007 och Finland 2008 visat att konceptet kan etableras framgångsrikt även på andra marknader. Byggmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling.


Byggmax-modellen

Hur kan vi vara så billiga? Låt oss förklara hur det funkar, vi kallar det Byggmaxmodellen.

Leverantörer och sortiment. Ett fåtal stora leverantörer levererar ett begränsat urval av basprodukter direkt till alla Byggmax butiker. Långsiktiga samarbeten och effektiva inköp säkerställer hög kvalitet och låga priser.

Priserna. Vi har inte några tillfälliga partier eller andra-sortering. Byggmax har ständigt låga priser.

Butiken. Alla butiker är byggda för att du som kund enkelt ska kunna lasta varorna i din bil. Vårt drive-in koncept gör att det går snabbt och enkelt att handla.

www.byggmax.fi På nätet kan du se priser och aktuellt lagersaldo för hela sortimentet på alla våra butiker. Handla direkt på webben eller skapa upp inköpslistor som sparar dig tid i butiken.

Det ska vara lätt att bygga rätt

Att sprida kunskap via webben och erbjuda ett brett e-handelssortiment är en hörnsten i Byggmax-modellen, där webb och e-handel kompletterar varandra. Ett besök på en Byggmax-butik präglas av self-service, vilket medför att vi kan sälja samma varor till ett väsentligt lägre pris. På webben vill vi dela inspiration och tydliga och kvalitetssäkrade instruktioner, på allt från golv- till takläggning, vill vi hjälpa dig som kund. Genom vår hemsida, våra smartphone-appar och aktiva närvaro i sociala medier vill vi finnas tillgängliga före, under och efter ditt byggprojekt.

Kontakt

För mer information om Byggmax kontakta gärna kundtjänst på telefonnummer 0753-25 29 46

Vid frågor som rör arbetet på huvudkontoret, välkomnen att komtakta ansvarig inom respektive avdelning. Ta kontakt genom att ringa vårt växelnummer + 46 8 514 930 60.

För fler befattningshavare samt finansiell information om Byggmax – Besök Byggmax Investor Relations