Suomeksi
Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0753-25 29 46
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 17 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta


Hittelön butiker

Hjälp oss hitta vårt nästa butiksläge!

Butik _byggmax

Vi utlyser en ersättning på 10 000 Euro om du hittar en tomt eller fastighet där BYGGmax senare etablerar sig! Observera att utbetalning sker när vi skrivit avtal. Skicka dina förslag på tomter till loytopalkkio@byggmax.fi. Max 1 person kan få hittelönen, först till kvarn. För att få hittelön måste det vara en fastighet BYGGmax inte känt till sedan tidigare. Hittelön har hittills betalats ut ett flertal gånger till privatpersoner.

Suomen myymälöidemme menestyksen kannustamana BYGGmax laajentaa verkostoaan ja siksi etsimme myymälöillemme uusia kiinteistöjä eri puolilta Suomea. Maksamme 10 000 euron löytöpalkkion mikäli löydät kiinteistön tai tontin, johon BYGGmax perustaa uuden myymälän. Palkkio maksetaan kun sopimus on allekirjoitettu. Lähetä ehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen loytopalkkio@byggmax.fi.

Etsimme ensisijaisesti valmiita, tarpeisiimme sopivia kiinteistöjä joko vuokralle tai ostettavaksi. Myös tontit kiinnostavat meitä. Etsimme kiinteistöjä näiltä alueilta: Helsingin seutu (mukaanlukien Espoo ja Vantaa), Tampereen seutu, Oulu, Hämeenlinna, Kuopio, Kotka, Seinäjoki, Joensuu, Lappeenranta, Rovaniemi, Mikkeli, Nurmijärvi, Kokkola, Kirkkonummi, Tuusula sekä muut kasvukeskukset.
Tonttien pinta-alan tulee olla 8 000 – 10 000 neliömetriä ja rakennusten yhteispinta-alan (myymälä + kylmähalli) enintään 2500 neliömetriä.
Palkkio annetaan vinkin ensimmäisenä antaneelle henkilölle ja ehtona on, että kiinteistö on BYGGmaxille ennestään tuntematon. Jos olet kiinteistön omistaja, joka vuokraa tai myy kiinteistön meille, ei palkkiota makseta erikseen, vaan se on osa vuokra- tai myyntihintaa.
Luonnollisten henkilöiden tulee maksaa palkkiosta normaali vero, BYGGmax vastaa lakisääteisistä työnantajamaksuista.