Altandörrar

Terassin ovet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lasiovi on upea ratkaisu terassille. Voit hankkia joko osittain lasitetun tai kokolasisen oven. Koollakaan ei ole väliä, sillä meiltä löydät ovet niin pieniin kuin suuriinkin oviaukkoihin.

Kestävät ja näyttävät ovet Byggmaxilta
Tutustu valikoimaamme ja hanki sopivan kokoinen terassiovi meiltä. Löydät sekä pariovet että yksittäiset ovet tarpeittesi mukaan. Terassin ovet viimeistelevät terassisi tyylikkääksi, moderniksi ja viihtyisäksi tilaksi. Natur V -sarjaan kuuluvat ovet sopivat ympäri vuoden käytössä oleville kuisteille. Ovissa on turvalasit sekä eristyskasetti. Voitkin sanoa hyvästit vetoisille kylmäsilloille ovessa, kiskoissa ja karmien reunoissa. Ovet ovat myös energiatehokkaita ja pitävät lämmön sisäpuolella pidempään energiapinnoitteen ansiosta. Energiapinnoite estää myös kosteutta tiivistymästä lasin pinnalle. Lisäksi energiapinnoitettu lasi on viisi kertaa vahvempi kuin konelasi. Se muodostaa pieniä lasinpaloja rikkoutuessaan, toisin kuin konelasi. Valitse siis meiltä terassillesi sään, viimat, kolaukset ja kolhut kestävät ovet, jotka vielä näyttävät hyviltä.

Terassit ympärivuotiseen käyttöön Byggmaxin valikoimista
terassit ja katokset ovat viihtyisiä kokoontumispaikkoja perheelle ja kavereille. Tilat voivat olla suuret tai pienet riippuen jokaisen tarpeista ja mahdollisuuksista. Viihtyisyyttä lisää terassin upea ulkonäkö, eikä siitäkään ole haittaa, että ovet ovat helposti avattavissa ja suljettavissa. Toimiva ovi helpottaa kulkemista, kun sisältä tarvitsee hakea lisää naposteltavaa tai juotavaa. Jumittuvat ja takalukkoon menevät terassin ovet eivät ole kaivattua seuraa puutarhapirskeissä. Jos terassilla tulee vietettyä aikaa myös syksyllä, talvella tai alkukeväällä, on mukavaa, kun lämpö pysyy sisällä laadukkaan oven ansiosta. Laadukkaat katokset taas pitävät lumen ja veden poissa kokoontumistiloista. Esimerkiksi Feria-terassikatos on tyylikäs ja vankka, ja se kestää upeana monta vuotta. Sitä ei tarvitse edes erikseen huoltaa. Kennolevyt ovat melkein särkymättömät, ja sisäänrakennetut vesikourut johtavat sadeveden pois.

Kauniit terassin ovet laseilla tai ilman Byggmaxilta
Laadukkaat terassin ovet löydät Byggmaxilta edulliseen hintaan. Turvalasitetut ovet kestävät kolhut ja pitävät lämmön sisätiloissa. Viimeistele siis terassisi ja tee siitä upea tuotteillamme. Löydät myös lasittomat ovet valikoimastamme.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.