Golvvärme

Golvvärme från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Installera värme i ditt bad- eller sovrum på egen hand! Vi har allt du behöver för en skön, värmande känsla under vinterhalvåret.

Golvvärme i vilka rum du vill
Man kan tro att det är ett större projekt att installera golvvärme på egen hand, men med goda råd och smidiga produkter kan du som hemmasnickare fixa det både billigt och snabbt. Installera värme under klinkern i badrummet som annars ofta drar åt sig kyla. Det hjälper också till att hålla fukt borta i trånga utrymmen. Kanske har du ett fräscht golv i sovrummet som också blir lite för kallt under vinterhalvåret? Golvvärmeslingor i sovrummet ger en lyxig känsla som gör även den mest morgontrötte på lite bättre humör. Med smarta system för strömsparande kan du också programmera golvvärmen till att sättas på strax innan du vaknar och sedan stängas av när du går till jobbet. Hur smidigt är inte det?

Ta goda råd och gör det själv
Om du bestämmer dig för att installera ett värmegolv i huset finns det flera sätt att göra det på utan att ta in dyra hantverkare. Vi på Byggmax instruerar dig gärna när du köper golvvärme med golvvärmeskiva, shuntar och termostat från oss för att du ska kunna göra rätt från början. Känner du ändå att du kan behöva en extra hand så kan du köpa till montering av en behörig elinstallatör från oss till fördelaktiga priser. Vi har värme för alla typer av golv; klinker, trä, laminat eller plast. Kom ihåg att ett trägolv tenderar att krympa när det blir varmare så balansera också luftfuktigheten i dina rum.

Praktiskt golvvärme hos Byggmax
Installera golvvärme i dina favoritrum och slipp frysa under de kalla månaderna. På Byggmax hittar du allt du behöver till fördelaktiga priser. Vi levererar alltid med goda råd och tips!

2 artiklar

 1. 260W, 23m
  Värmegolv
  Pris från
  99 95 /st
  2-5 d
 2. 84x84mm, utförande: 1-pol, 14A, 3200W
  Golvvärmetermostat Optima Malmbergs
  112   /st
  5-10 d

2 artiklar