Vindspärr Wind Kerabit

Artikelnummer: 6303314
Weight: 12
Kerabit Wind är ett starkt och säkert vindskydd.
Välj butik för att se lagertstatus
Inte tillgänglig online
Leverans inom
5-10 vardagar
118 00 /st
st
= 1,00 st
Vindspärr Wind Kerabit
Kerabit Wind är ett starkt och säkert vindskydd. Produkten garanterar ytterväggarnas fukttekniska funktion och täthet mot vind och regnvatten. Kerabit Wind består av mikroporös polypropylenmembran som är laminerad på båda sidorna med uv-stabiliserad polypropylenväv.
Tack vare sin konstruktion är produkten slitstark, har bra draghållfasthet och tål hård vind. Kerabit Wind skyddar konstruktionerna och isoleringarna mot fukt under byggtiden och säkerställer att eventuell fukt i luftspalten under fasadmaterialet inte kommer in i konstruktionerna.
Kerabit Wind-vindskyddet är mycket diffusionsöppet. Detta garanterar att fukten som går genom väggkonstruktionerna inte samlas under vindskyddet och leder till kondensproblem eller fuktrisker.
Kerabit Wind-produktens bredd är optimerad enligt standardrumshöjd. Produkten monteras vågrätt på väggarna och över alla genomföringar. Detta snabba och effektiva monteringssätt minimerar överlappningar och garanterar att dörr- och fönstergenomföringarna är täta.
- Rullens storlek: 2,8 x 25/50 m
Snabba fakta
Varumärke Kerabit