Kennolevyt ja valokatteet

Byggmaxilta löydät kattavasta valikoimasta löydät kennolevyt ja valokatteet tarpeisiisi aina edulliseen hintaan. Anna siis auringon paistaa - kennolevyt päästävät kauniisti valoa sisään, terassille ja muihin ulkotiloihin. Kestävä ja tukeva kennorakenne kantaa painavampaakin kuormaa, ja sen pinta on UV-suojattu.

 

Kennolevyt ja terassin katteet ulkotiloihin

Pienenkin terassin tai ulkotilan saa helposti itse rakennettua, kun on kunnon välineet ja tarvikkeet valmiina. Pienellä laittamisella kesäinen terassi herää uuteen eloon. Kennolevy valokatteetna päästää nimittäin kesän auringonpaisteen ja lämmön sisään ja pitää sään ikävät ilmiöt ulkopuolella. Tukevat valokatteet kestävät myrskyä ja hankalampiakin säitä. Pinta ei myöskään vahingoitu auringon UV-säteilystä. Voit myös istuttaa viherkasveja tai kasvattaa kasviksia, kuten salaattia, tomaatteja, kurkkuja tai vaikkapa erilaisia yrttikasveja. Kätevistä kennolevyelementeistä saat koottua juuri oikean kokoisen kattorakenteen, ja sopivatpa kennolevyt myös seinämateriaaliksi. Meiltä hankitkin siis kätevästi laadukkaat tarvikkeet katoksen, katon tai kasvihuoneen rakentamiseen.

 

Tyylikäs terassin kate antaa terassillesi uuden ilmeen

Valmista katto kestävästä polykarbonaatista. Terassit ja katokset saavat aivan uudenlaisen ilmeen ja suorastaan vetävät puoleensa viettämään aikaa oman perheen kesken tai vaikka kutsumaan naapurit kahville. Hyvät kennolevyt kestävät valokatteena kesästä toiseen sekä pitävät pintansa erilaisissa sääolosuhteissa päästäen valoa kauniisti läpi. Ulkotiloissa aurinko voi paistaa kesäiseltä taivaalta pitkiäkin aikoja ja jopa läpi vuorokauden. Materiaali kuin materiaali joutuu koville tällaisissa olosuhteissa. Siksi terassin kate tulee olla kestävää ja laadukasta materiaalia, kuten kennolevyä. Tällä tavoin investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin. Olipa sitten kysymyksessä ravintolan terassi, kesämökin pihahuone tai kasvihuone, valoa läpi päästävät laadukkaat kennolevyt sopivat hyvin rakennusmateriaaleiksi.

 

Kennolevyt kaikkiin kohteisiin Byggmaxilta

Katettu terassi on ylellinen sekä käytännöllinen valinta, mikäli haluat nauttia pihastasi ympäri vuoden ja itse tehtynä ulkotila on valmistakin parempi. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi - laadukkailla tarvikkeilla isompikin rakennusprojekti valmistuu mutkitta!

Näytä enemmän
Suodata

20 Tulokset

Järjestä
Kirkas, 1,0x3000x1040
Alkaen 46 67  €
0,8x2500x1050, Kirkas
34 03  €
10x1050x3500MM, kirkas
87 95  €
Aluwhite
Saatavana useita malleja
Palram
Saatavana useita kokoja
Alkaen 2 468  €
Palram
Saatavana useita kokoja
Alkaen 3 487  €
10mm, 3,5m Alumiinia
19 95  €
Aluwhite
Saatavana useita malleja
3 99  €
Gop
3070 mm pitkä, valkoinen
Alkaen 2 485  €
Tiivistelaatalla
0 65  €
6-16mm, 10m/rulla
24 95  €
10mm, 3,5m, Kirkas PC
22 95  €
Gop
Liitinsarja
185  €