Timanttituija 50-70 cm

Thuja occidentalis smaragd, 2 litran ruukku
Tuotenumero: 152094
Paino: 1.3
Tuija on nopea- ja tiheäkasvuinen ainavihanta havukasvi, jonka kasvutapa on pensasmainen. Kartion muotoinen tuija on erittäin suosittu ja sopii hyvin esimerkiksi pensasaidaksi, yksittäisiksi pensaiksi tai ryhmäistutuksiin.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
1 95 /kpl
kpl
Timanttituija 50-70 cm
Tuija on tiheäkasvuinen ainavihanta havukasvi, jonka kasvutapa on pensasmainen. Kartion muotoinen tuija on erittäin suosittu ja sopii hyvin esimerkiksi pensasaidaksi, yksittäisiksi pensaiksi tai ryhmäistutuksiin.

Tuija voidaan istuttaa ulos suoraan auringonvaloon tai puolivarjoon. Kasvualusta pidetään tasaisen kosteana ja lannoitetaan niukasti. Tuija kestää leikkaamista, mutta taimen kannattaa antaa kasvaa kaikessa rauhassa ennen latvojen katkaisemista. Täysikasvuinen tuija voi olla jopa 4–6 metriä korkea. Pensasaitaan kannattaa istuttaa 3–4 taimea metrille sen mukaan, miten tiiviin aidasta haluaa. Hyvin hoidettuna tuija on monivuotinen ja talvenkestävä. Ennen talvea pensaat on kuitenkin hyvä suojata ruukku- ja laatikkoistutusten tapaan kevyellä peitteellä.

Talvella tuijan väri voi muuttua ruskehtavaksi. Tämä on tyypillistä tuijalle, ja loppukevään/kesän lähestyessä se saa kauniin vihreän värinsä takaisin.

Tuijamme on kasvatettu suurilla avoimilla alueilla/pelloilla kasville mieluisassa 0–15 °C:n lämpötilassa.

Tekniset tiedot

Suositeltu lämpötila: 0–15 °C
Viihtyy: Ulkona
Kastelu: Pidä kasvualusta kosteana kastelemalla sitä säännöllisesti.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero Ei
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Ei