Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Byggmax yrityksenä

Byggmax yrityksenä

Toimintaperiaatteemme – hyviä rakennustarvikkeita alhaiseen hintaan

Byggmaxin liikeidea on yksinkertainen: tarjoamme hyvälaatuisia rakennustarvikkeita alhaiseen hintaan sekä kotinikkareille että ammattilaisille. Meillä on Pohjoismaissa yli 133 tavarataloa, joista 88 Ruotsissa. Tavaratalomme toimivat itsepalveluperiaatteella eli asiakkaat keräävät ja lastaavat rakennusmateriaalit drive-in-pihallamme. Verkkosivuillamme ja sovelluksillamme tarjoamme tukea ja ohjeita eli paljon tietoa, ohjeita ja ideoita. Tavarataloissamme on esillä suosittu perusvalikoimamme rakennus-, remontointi- ja sisustustuotteita. Verkkokauppamme täydentää tavarataloamme tarjoamalla laajan yli tuhannen rakennustuotteen valikoiman, josta on helppo tilata kotiin kotiinkuljetuksella.

Byggmaxin historia

20 vuotta sitten ensimmäinen Byggmax-myymälä avattiin Täbyhyn. Näin ala sai yhtäkkiä sitkeän kilpailijan, jota pidettiin kuitenkin melko harmittomana. Tällä tulokkaalla oli salainen ase, jota kukaan ei oikein ollut osannut ottaa huomioon. Älykkään drive-in-periaatteen ansiosta asiakas pystyi itse keräämään tuotteet suoraan varastohyllyiltä. Se oli tuohon aikaan harvinaista ja mahdollisti hinnat, jotka saivat rakennusalan suurten toimijoiden polvet tutisemaan. Samalla pieni altavastaaja osti perustuotteita suuria määriä ja pystyi siksi painamaan hintoja entistä alhaisemmiksi. Ajan mittaan monet matkivat drive-in-periaatetta ja koko ala oli pian hintasodassa. Mutta onneksi ärhäkkä yllättäjä oli harvinaisen motivoitunut, lapsellisen innostunut kehittämään toimintaansa ja päättänyt olla jäämättä lepäämään laakereillaan!

2013: 20-vuotisjuhlavuosi ja Pohjoismaiden 100. myymälän avaus

Byggmax _20_sv

Vuonna 2013 Byggmax juhli 20-vuotisjuhlavuottaan ja avasi 100. myymälänsä ovet. Hyvälaatuisten rakennustarvikkeiden myyminen edulliseen hintaan oli ollut onnistunut konsepti ja vakiinnuttanut Byggmaxin hyökkääväksi matalien hintojen tarjoajaksi pohjoismaisessa rakennustarvikekaupassa. Markkinoille tulo Norjassa 2007 ja Suomessa 2008 oli osoittanut, että konsepti saattoi menestyä myös muilla markkinoilla. Byggmaxin tarkoituksena on jatkaa kannattavaa kasvuaan laajentamalla myymäläverkostoaan nykyisillä markkina-alueillaan, parantamalla operatiivista toimintaansa ja kehittämällä jatkuvasti liiketoimintaansa.

Byggmaxin malli

Kuinka Byggmax voi olla niin halpa? Seuraavassa kerromme, miten se toimii – me kutsumme sitä Byggmaxin malliksi.

Tavarantoimittajat ja valikoima. Muutama suuri tavarantoimittaja toimittaa rajallisen valikoiman perustuotteita suoraan kaikkiin Byggmaxin myymälöihin. Pitkäaikainen yhteistyö ja tehokkaat ostot takaavat korkean laadun ja alhaiset hinnat.

Hinnat. Byggmaxilla ei ole tilapäiseriä eikä kakkoslaatua. Byggmaxilla on aina alhaiset hinnat.

Myymälä. Kaikki Byggmaxin myymälät on suunniteltu niin, että asiakkaittemme on helppo lastata tavarat autoihinsa. Drive-in-mallimme tekee ostamisesta helppoa ja nopeaa.

www.byggmax.fi. Verkosta voit tarkistaa kaikkien myymälöidemme koko valikoiman hinnat ja ajantasaisen varastotilanteen. Tee ostokset suoraan verkossa tai tee ostoslista, joka säästää aikaasi myymälässä.

Oikein rakentamisen on oltava helppoa

Byggmaxin mallin kulmakiviä on tarjota tietoa verkossa ja pitää yllä laajaa verkkokauppavalikoimaa niin, että verkko ja verkkokauppa täydentävät toisiaan. Käynti Byggmax-myymälässä perustuu itsepalveluun, minkä ansiosta voimme myydä tuotteitamme huomattavasti edullisempaan hintaan. Verkossa voimme tarjota asiakkaillemme ideoita ja selkeitä ja laadun takaavia ohjeita aina lattioiden asentamisesta katon asennuksiin. Verkkosivujemme ja älypuhelinsovellustemme avulla ja toimimalla aktiivisesti sosiaalisessa mediassa olemme tavoitettavissa ennen ja jälkeen rakennusprojektisi sekä sen aikana.

Yhteystiedot

Lisätietoja Byggmaxista saat asiakaspalvelustamme numerosta 0753-25 29 46
Jos sinulla on kysyttävää pääkonttorissamme tehtävästä työstä, ota yhteyttä kyseisen osaston vastaavaan henkilöön. Pääkonttorimme keskuksen numero on +46 8 5149 3060.

Byggmaxin taloustiedot löydät kohdasta Byggmax Investor Relations.