Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta


Löytöpalkkio

Löytöpalkkio

Butik _byggmax

Suomen myymälöidemme menestyksen kannustamana BYGGmax laajentaa verkostoaan ja siksi etsimme myymälöillemme uusia kiinteistöjä eri puolilta Suomea. Maksamme 10 000 euron löytöpalkkion mikäli löydät kiinteistön tai tontin, johon BYGGmax perustaa uuden myymälän. Palkkio maksetaan kun sopimus on allekirjoitettu. Lähetä ehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen loytopalkkio@byggmax.fi.

Etsimme ensisijaisesti valmiita, tarpeisiimme sopivia kiinteistöjä joko vuokralle tai ostettavaksi. Myös tontit kiinnostavat meitä. Etsimme kiinteistöjä näiltä alueilta: Helsingin seutu (mukaan lukien Espoo ja Vantaa), Tampereen seutu, Oulu, Hämeenlinna, Kuopio, Kotka, Seinäjoki, Joensuu, Lappeenranta, Rovaniemi, Mikkeli, Nurmijärvi, Kokkola, Kirkkonummi, Tuusula sekä muut kasvukeskukset.

Tonttien pinta-alan tulee olla 8 000 – 10 000 neliömetriä ja rakennusten yhteispinta-alan (myymälä + kylmähalli) enintään 2500 neliömetriä.
Palkkio annetaan vinkin ensimmäisenä antaneelle henkilölle ja ehtona on, että kiinteistö on BYGGmaxille ennestään tuntematon. Jos olet kiinteistön omistaja, joka vuokraa tai myy kiinteistön meille, ei palkkiota makseta erikseen, vaan se on osa vuokra- tai myyntihintaa.
Luonnollisten henkilöiden tulee maksaa palkkiosta normaali vero, BYGGmax vastaa lakisääteisistä työnantajamaksuista.