Tilkenauha

60x25MM, POISTOTUOTE
Tuotenumero: 16202
Paino: 12.1
Tulevaisuuden eriste on täällä! Knaufin lasivilla on joustavaa, kevyttä ja paloturvallista. Sillä on korkea repäisylujuus ja se sopii käytettäväksi lattiassa, seinissä ja katossa.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
9 99 /kpl
kpl
Tilkenauha
Tulevaisuuden eriste on täällä! Knaufin lasivilla on joustavaa, kevyttä ja paloturvallista. Sillä on korkea repäisylujuus ja se sopii käytettäväksi lattiassa, seinissä ja katossa. Lasivillan käsittely on paljon hellävaraisempaa ja kevyempää kuin perinteisen mineraalivillan. Lisäksi se on täysin hajutonta. Lasivillaa on helppo käsitellä, leikata ja asentaa – se on siis täydellinen vaihtoehto kotinikkareille.

Kapea lasivillakaistale sopii eristeeksi ikkunoiden, ovien ja muiden rakennusosien ympärille.

Ympäristö

Space Slab -levyt eivät sisällä CFC:tä tai HCFC:tä, eikä tuotteella ole tunnettuja ympäristöhaittoja. Levyjen valmistuksen ympäristövaikutukset ovat pienet ja se on luokiteltu vaarattomaksi otsonikerrokselle, eikä se vaikuta ilmaston lämpenemiseen. Lue lisää Knaufin ECOSE® Technology -tekniikasta jäljempänä.*

Tiedot

Paksuus: 25 mm
Lämmönjohtavuus/lambda: 0,037 W/mK
Lämmönvastuskyky: 0,65 m2K/W
Leveys: 60 mm
Pituus: 20 000 mm
Riittoisuus: 20 metriä/rulla
Rullia/pakkaus: 18
Paloluokka: Euroklass A1 – EN ISO 13501-1
* ECOSE® Technology
Knauf Insulation -mineraalivillatuotteissa käytetään ECOSE® Technology -sideainetekniikkaa. Vallankumouksellisen sideaineeseen ei lisätä formaldehydiä ja se perustuu nopeasti uusiutuviin kasvipohjaisiin raaka-aineisiin petrokemiallisten materiaalien sijaan. Tekniikka vähentää energiankulutusta tuotantoprosessissa ja antaa tuotteille ainutlaatuista kestävyyttä. Knauf Insulations on kehittänyt tekniikan lasi- ja mineraalivillatuotteilleen. Sen ansiosta tuotteet ovat ympäristön kannalta entistä kestävämpiä, mutta niiden termiset, akustiset ja paloturvallisuuteen liittyvät ominaisuudet ovat yhtä hyvät kuin aiemmin. ECOSE® Technology -tekniikkaan perustuvat eristystuotteet eivät sisällä synteettisiä väriaineita, vaan niiden ruskea väri on täysin luonnollinen.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 425839
Pontattu Ei