Puupintojen Sisäpohjamaali 1L

Tuotenumero: 188000
Midun Puupintojen Sisäpohjamaali V on vesiohenteinen täysmatta pohjamaali puupinnoille sisätiloissa, kuten esimerkiksi listoille, ovenkarmeille ja huonekaluille.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Puupintojen Sisäpohjamaali 1L

Midun Puupintojen Sisäpohjamaali V on vesiohenteinen täysmatta pohjamaali puupinnoille sisätiloissa, kuten esimerkiksi listoille, ovenkarmeille ja huonekaluille. Maali on helposti maalattava ja sillä on hyvät tartuntaominaisuudet.
Tämä pohjamaali soveltuu erinomaisesti käytettäväksi Midun Lakkamaali 30-70 V alla.

Vinkit puupintojen pohjamaalaamiseen sisätiloissaEsityöt


Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Hyvät työvälineet ja huolellinen valmistelu ovat onnistuneen maalaustuloksen perusta.
Huolehdi että alusta on puhdas ja rasvaton. Aiemmin maalatut pinnat pestään maalipesulla ja huuhdotaan huolellisesti vedellä. . Kiiltävät pinnat hiotaan mattapintaisiksi. Käytä hienoa hiekkapaperia.
Teollisuusmaalatut pinnat (teollisuuslakka) hiotaan huolellisesti hienolla hiekkapaperilla. Kolot, epätasaisuudet ja halkeamat paikataan ja hiotaan tasaiseksi. Uusi puupinta hiotaan hienolla hiekkapaperilla.

Maalaus


Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi maalaamiseen suositellaan korkealaatuista synteettistä sivellintä tai lakkamaalitelaa. Maalaa 1-2 kerrosta. Sisäpohjamaali kuiviin 1-2 tunnissa ja on päällemaalattavissa 12 tunnin kuluttua. Suosittelemme että pintamaalaus suoritetaan kahteen kertaan Midun Lakkamaali 30-70 V:lla. Muista, että vesiohenteinen pohja- ja lakkamaali tarvitsee 3-4 vuorokautta kuivumisaikaa saavuttaakseen lopullisen kovuutensa.

Maalauksen jälkeen


Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne vedellä. Sulje purkki käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää


Älä kaada maalia viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit, lakat ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit pienmetallin keräyspisteeseen.
Onnea maalaukseen!
Näytä enemmän
Merkinnät
Vaaralausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Turvalausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
P102
Säilytä lasten ulottumattomissa.
Tavaramerkki Midun
Tavarantoimittajan tuotenumero 188000