Puuöljy 2,5L Kullankeltainen

Kullankeltainen terassiöljy, 2,5L
Tuotenumero: 19865
Paino: 2.54
Öljy on tarkoitettu ehkäisemään puun halkeamista ja vanhenemista. Se sopii hyvin terasseille ja muihin painekyllästetystä puusta koottuihin rakenteisiin.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
18 95 /kpl
kpl
Puuöljy 2,5L Kullankeltainen
Puuöljy V Premium soveltuu käsitelemättömälle ja aikaisemin öljytylle puulle sisä- ja ulkotiloissa. Ihanteellinen esimerkiksi terassien, aitojen sekä puutarhakalusteiden suojaamiseen. 22% = Öljyn kuiva-ainepitoisuus (osuus, joka jää jäljelle, kun esim. liuotin on haihtunut pois).

Levittäminen

Alustan tulee olla kuiva ja puhdas, jotta öljy pääsisi imeytymään puuhun parhaalla mahdollisella tavalla. Poista mahdollinen home- ja leväkasvusto asianmukaisella pesuaineella. Levitä öljy pensselillä tai rievulla. Varmista, että öljy levittyy puuhun ohuena ja tasaisena kerroksena, vältä levittämistä kahta kerrosta päälekkäin. Ylimääräinen öljy pyyhitään muutaman minuutin kuluttua. Uusi käsittely säännöllisesti suojan ylläpitämiseksi.

huomioitavaa

Puuöljy V Premium sisältää fungisidejä levä- ja homekasvustoa vastaan eikä siksi sovellu käytettäväksi pinnoilla jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa.

Käytetyillä rievuilla itsesyttymisvaara. Upota käytetyt rievut vetten vuorokaudeksi ennen poisheittämistä tai hävitä ne polttamalla.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 19865
Tyyppi Puuöljy
DIY Category Houses & Holiday houses