Johanin Byggmax-matka

Johanin Byggmax-matkaJohanin Byggmax-matka

Uteliaisuudella ja halulla kehittyä pääset pitkälle Byggmaxissa. Kysy vaikka Johan Quistiltä. Viidessä vuodessa hän on edennyt hankkijasta kaupalliseksi johtajaksi.

– Parasta Byggmaxilla työskentelyssä on, että uusia asioita tapahtuu koko ajan. Kaikkea uusista projekteista uusiin yritysostoihin, kertoo Johan. 

Oltuaan muutaman vuoden leluteollisuudessa sekä ostokoulutuksessa Tukholmassa, saapui Johan Byggmaxin pääkonttoriin. Hän on ehtinyt työskennellä miltei kaikilla yrityksen osastoilla, joten hänellä on hyvä käsitys suurimmasta osasta. 

– Olen aina ollut erittäin utelias ja halunnut kokeilla uusia tehtäviä, ja siihen Byggmax on hyvä yritys, joka antaa ihmisille mahdollisuuden kokeilla uusia rooleja. 

Uudessa roolissa kaupallisena johtajana mikään päivä ei ole samanlainen. 

– Se on hyvin vaihtelevaa ja se on yksi niistä asioista, joista pidän eniten työssäni. Yhtenä päivänä analysoin myymälämyyntiä ja tapaan toimittajia, ja toisena päivänä minulla on tapaamisia muiden osastojen kanssa tai suunnittelen seuraavaa toimintaa myymälöihin. 

Byggmax-arvot ovat jatkuvasti läsnä sekä myymälätyöskentelyssä että pääkonttorissa. 

– Arvopohjainen yritys luo turvallisuuden tunnetta. Tämä tekee päätöksenteon entistä helpommaksi, sillä kun olen tehnyt päätöksen, joka pohjautuu arvoihimme, niin olen miltei aina tehnyt oikean päätöksen. Byggmaxilla on vahva kulttuuri ja sekä yritys että sen työntekijät ovat nuoria luoden työpaikasta mukavan ja dynaamisen. 

Haluatko myös luoda uraa Byggmaxissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihin täältä

Nimi: Johan Quist 
Nimike: Head of E-com
Perhe: Avopuoliso ja kissa 
Asuu: Saltsjökvarnissa 
Vapaa-ajalla: Viettää aikaa ystävien kanssa, tai käyttää aikaa useita tunteja laittaen ruokaa. 
Ura lyhyesti: Tehnyt kaikkea mahdollista pizzan leipomisesta, tietöihin, myymäläpäälliköstä kaupalliseksi johtajaksi. 
Paras matkamuisto: RoadtripYhdysvalloissa kolmen ystävän kanssa – 800 mailia 4 viikossa.  
TV-ohjelma: House of cards tai muu loistava sarja 
Kuulokkeissa: Foo fighters 
Minulla on aina taskussani: Matkapuhelin ja annos nuuskaa.