Väggfärg

innefärg, vattenburen
Tuotenumero: 187021
Paino: 3.4
Midun Väggfärg är en snabbtorkande väggfärg för målning i torra utrymmen inomhus. Den lämpar sig bäst för väggar av puts, betong, träfiberplattor, gipsskivor, tapeter, väv och tidigare målade ytor.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
17 95 /st
st
Väggfärg

VÄGGFÄRG

Midun Väggfärg NCS S 1000-N är en Svanenmärkt snabbtorkande väggfärg för målning i torra utrymmen inomhus. Den lämpar sig bäst för väggar av puts, betong, träfiberplattor, gipsskivor, tapeter, väv och tidigare målade ytor.
Tack vare sin höga kvalitet på pigment och bindemedel är den tvättbar och högtäckande, samt ger dig väggytor med hög ljusbeständighet.
OBS! Färgen rekommenderas inte till nya trä- och panelväggar eller till sot- och nikotinskadade väggar. Vi rekommenderar då att du målar med Midun Förseglingsfärg först.

Måla vägg inomhus - smarta målningstips

Inför målning
Börja alltid med att läsa igenom bruksanvisningen på färgburken och kom ihåg att vara noggrann från början. Bra verktyg och ett noggrant underarbete lägger grunden till ett lyckat målningsresultat. Rumstemperaturen är också viktigt slutresultatet. Måla inte om det är kallare än 5 grader. Kom ihåg att skydda golv och möbler ordentligt innan du börjar måla. Se till att underlaget är torrt och rent innan målning, spackla och laga alla hål och ojämnheter med väggspackel. Slipa noga när spacklet torkat och damma slutligen av ytan.

Målning
Börja alltid med att sparmåla väggarna runt tak, dörrar och fönster med en pensel först. Rolla därefter väggarna 1-2 gånger till ett jämnt och fint resultat med full täckning. Har du släta väggar skall en roller med kort lugg användas. Till grova väggar passar en roller med längre lugglängd bättre. Midun Väggfärg är klibbfri efter 0,5-1 timmar och övermålningsbar efter 2-3 timmar.

Efter målning
Förslut burken efter användning. Torka av penslar och verktyg noga före rengöring i vatten. Flytande färgrester skall inte hällas ut i avloppet. Lämna överbliven färg, tomburkar och lösningsmedel till närmaste miljöstation/återvinningscentral.

Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 187032
Tavaramerkki Midun